Damien Comolli planerar att resa till Frankrike för att spana in Sochauxs talang Ryad Boudebouz. 20-åringen är den senaste av Ligue 1-spelare som Comolli finner intressant. Boudebouz har blivit rekommenderad av Liverpools nya Frankrike-scout Steve Hitchin. Även om Sochaux skulle föredra att behålla Boudebouz är de inte i position att kunna tacka nej till ett bud på omkring £4 miljoner.

En insiderkälla säger: “Liverpool have shown serious interest in him and Damien Comolli will come to watch him at a game in the next two or three weeks.

“It is looking very possible that he will sign for Liverpool – he is an exciting young player who needs developing but is capable of special things.”

Roy Hodgson vill få in åtminstone fyra nya spelare i januari, men Boudebouz skulle i första hand anlända som ett framtidsnamn (GOAL.com). 

Boudebouz är en snabb, kreativ spelare som är en god dribbler och har en fin vänsterfot. Han spelar främst vänstermittfältare, men fungerar även bra som offensiv mittfältare eller högermittfältare. Han har spelat ungdomslandskamper för Frankrike, men bytte landslag till Algeriet inför VM i Sydafrika.

* * *

Marseilles president Jean-Claude Dassier medger att klubben troligtvis inte kommer att signa Rod Fanni. Anledningen är de kontraktsvillkor som högerbackens agent har framfört – på tok för höga, anser Dassier (RMC).

Det är inte bara Liverpool som är intresserade av Basels Valentin Stocker. Nu visar även Aston Villa intresse för mittfältaren (Skysports.com).

Joan Capdevila ser inte ut att hamna i Liverpool. Istället förväntas vänsterbacken förlänga sitt kontrakt med Villarreal (TalkSPORT).

Real Madrid är den senaste klubben att visa intresse för Lucas Barrios, som även ryktas vara på gång till Liverpool och Manchester City (Marca).

2 kommentarer
  1. Känns det inte som att Ryad Boudebouz är lite för yvig och valpig för PL? Jag ser mycket hellre Griezmann om jag skulle få välja mellan dem två.

    • Jag har sett Boudebouz för lite för att kunna bedöma honom men har tänkt på att hans spelstil liknar Ben Arfas. Ja, Griezmann känns som en bättre eller i alla fall mognare/mer färdig spelare.

Kommentarer är stängda.