Roy Hodgson vill gärna para ihop Luis Suarez med Fernando Torres i Liverpools anfall. Nu budar Liverpool £12,5 miljoner för Ajax-spelaren. Den holländska klubben kommer troligtvis att nobba budet, då de snarare efterlyser omkring £20,9 miljoner för Suarez. Många klubbar är intresserade av den kontroversiella anfallare, men Liverpool är ett av de hetaste spåren (TMW).

Den här säsongen har Suarez inte – till skillnad från föregående säsonger – varit i någon fantastisk form för Ajax. Hans målsnitt för klubben inger stor respekt, med 81 mål på 108 matcher. Det kan jämföras med Torres 61 mål på 94 matcher för Liverpool, men självklart är det något enklare att göra mål i Eredivisie än i Premier League.

* * *

Juventus är intresserade av Glen Johnson och Daniel Agger. Möjligtvis kan anfallaren Amauri inkluderas i en affär mellan klubbarna (The Daily Mail).

* * *

Liverpool, Chelsea och Manchester United är intresserade av den rumänska målvakten Laurentiu Branescu. Man Utd är mest angelägna och vill att 16-åringen ska provträna med klubben (Skysports.com).

2 kommentarer
  1. Suarez är helt klart värd £12,5M! Men tror jag på ryktet? Nej.

    Skönt att januari börjar närma sig. Det ska bli spännande att se vad ägarna säger på måndag, om de går ut med något som helst löfte eller om de fortsätter med sin sansade approach.

  2. Tittade även på Bordeaux-Rennes idag för att få se en glimt av M’Vila och Fanni. Fanni såg väldigt stabil ut. Han såg bra ut i passningspelet, snabb upp och ner på högerkanten och det såg lugnt ut defensivt. Det skulle vara en riktigt bra värvning om han nu kommer, men jag tror att Marseille ligger närmare till hands!

    M’Vila fick väldigt fina lovord från kommentatorn, men han erkände också att M’Vila inte hade sin bästa match idag, så jag vill därför se honom i en annan match så jag kan ge honom en fair bedömning. Det såg inte katastrofalt ut, men det hände liksom inget i matchen. Matchen slutade förövrigt 0-0.

    Efter matchen så pratade M’Vila väldigt bra om engelsk fotboll och att Liverpool var ett av lagen han tyckte om att se på. Lovande! http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6570204,00.html

Kommentarer är stängda.