[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Fabio Coentrao är till salu. AC Milan är en av de intresserade klubbarna (Sportmediaset).

* * *

Juventus försöker signa Adrien Rabiot (Sky Italy).

* * *

Liverpool och Everton ger Arsenal konkurrens om Nürnbergs anfallare Josip Drmic (The Daily Star).

* * *

José Mourinho är villig att dumpa David Luiz och Fernando Torres i sommar. En spelare som Chelsea vill signa är Diego Costa (The Mirror).

Tottenham är intresserade av att rekrytera Louis van Gaal, men Spartak Moskva är också väldigt intresserade av holländaren. Samtidigt vill van Gaal å sin sida inte ta något förhastat beslut, då han hoppas kunna få managerposten i Manchester United (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer
 1. Om Liverpool skulle vara intresserade av Coentrao (som ryktats vid tidigare fönster), måste väl Liverpool vara i förarsätet om vi spikar Champions League?

  Hade varit en riktigt bra värvning som passar Rodgers spelidé!

  Vad tycker ni? Bättre än Enrique?

 2. Jag skiter fullständigt i hur bra Coentrao är, VILL INTE HA HONOM I EN LIVERPOOL TRÖJA!!!!

  • Det blonderade håret ger dåliga Torresvibbar? ^^

 3. Fabio Coentrao skulle vara en dröm!
  Grymt bra offensiv vänsterback, tycker synd om honom som spelar i samma lag som världens bästa vänsterback Marcelo.
  I nästan alla andra lag hade Fabio Coentrao varit självskriven!

 4. Hade gladeligen sett honom i LFC. Tycker att han springer bra, han kan dessutom lira som def mitt om det krisar. Om GJ bygger vidare och kommer tillbaks till vad han brukar vara och vi får Coentrao kommer våra kanter att bli en mardröm för motståndarna, Flanagan i all ära men han räcker inte till. Dock gör Flanagan det väldigt bra eftersom att han spelar efter sina förutsättningar, han försöker inte med svåra inspel och inlägg, jag tror att i Coentrao får vi en Flangan med en bättre fot, en mer komplett spelare. Coentrao är kanske inte fullt lika brutal som Flanagan men är inte någon mes för det. Klart uppköp kontra Cissokho och Enrique.

  Vi lär dessutom behöva 4 ytterbackar som går att rulla på nästa säsong minst, det måste vara den mest krävande positionen att spela på i LFC rent fysiskt och med den mängd och nivå på matcherna det kommer att bli så är det viktigt att rulla.