Enligt Gazzetta dello Sport vill Liverpool värva Miralem Pjanić i sommar. LFC har förberett ett bud på över €30 miljoner till Roma, samtidigt som den bosniska mittfältaren kommer att erbjudas en årslön på €4 miljoner.

Liverpools mittfält kommer onekligen att behöva förstärkas i sommar. Steven Gerrard är som bekant redan klar för LA Galaxy och även Lucas Leiva ryktas vara på väg bort från klubben.

Utöver Pjanić uppges Liverpool rycka i James Milner .

7 kommentarer
 1. Flärdfylld spelare Pjanic men ska vi värva från Roma skulle jag hellre se Nainggolan (som är mer box-to-box och Romas kanske bästa spelare i år). Eller Strootman.

  • Pjanic och Nainggolan kanske? 🙂 Eller varför inte alla 3 😉

 2. Jaha då verkar vi ha misslyckats med att värva ytterligare en spelare; Shaqiri.

  • Får hoppas att det inte är vår idiottröga transferprocess som gjort att vi missade Shaqiri, kan mycket väl vara att detta var vår dealbreaker…

   Har sagt det innan och säger det igen, tror faktiskt inte att vi kommer värva en enda spelare detta fönster. Så mycket pengar som vi splashade i somras och utan att detta gett resultat så har nog ägarna sagt att vi får göra det vi kan med det vi har.

  • Men man får vad man betalar för och hittills har vi inte köpt för att nå CL, inte på papperet iaf. Netto spenderade vi inte så värst mkt så ägarna borde kunna punga upp.

  • Lönerna som vi ger till de spelarna vi värvat får du räkna med också, de är en del…

 3. Bäst att inte hetsa upp sig över den potentiella värvningen av Pjanic. Vi slarvar säkert bort denna möjlighet.

Kommentarer är stängda.