Milner

Liverpool undersöker möjligheterna att värva James Milner. LFC befinner sig i ’pole position’ till att signa Milner på free transfers efter säsongen. Hans kontrakt med Manchester City går ut och han har sagt till lagkamrater att det är liten chans att han förlänger. Förra veckan gav City honom ett slutgiltigt kontraktserbjudande, som han inte är villig att acceptera. Liverpool har varit intresserade av Milner under en längre tid; Rodgers, scouterna och transferkommittén har haft långa diskussioner om honom och man hoppas kunna utnyttja det faktum att han inte ser ut att förlänga med City (The Times).

En annan engelsk mittfältare som har varit på Liverpools radar är Fabian Delph. Han blir också free agent efter säsongen. Spurs har ett växande intresse för Delph (The Times).

* * *

Idag kommer representanter från Inter att flyga till Tyskland för att försöka ro hem Xherdan Shaqiris signatur. De har redan framfört sitt slutgiltiga bud, som innebär att de ska få lånaa Shaqiri resten av säsongen och måste köpa loss honom för €13 miljoner kommande sommar. Dessutom ingår bonusar om Inter skulle gå till Champions League (Di Marzio).

Inter och Bayern München är €2 miljoner ifrån varandra i förhandlingarna om Xherdan Shaqiri, som Bayern kräver €17 miljoner för att släppa (TMW).

Olympiakos är intresserade av Mario Balotelli. Den grekiska är klubben är villiga att betala hela hans lön för att få låna honom resten av säsongen. Balotelli och Liverpool överväger erbjudandet (TMW).

6 kommentarer
 1. Milner hade varit fint, tror det hade varit en fin förstärkning. Dock så hade han kanske redan behövts idag, om vi inte ror hem Shaqiri. Hoppas att vår transferkommité inte sover som vanligt när det gäller snabba affärer, tror det gäller att agera snabbt gällande shaqiri så att han inte hamnar i Italien. Känns som en relativt billig peng för en så pass etablerad spelare.

  Gällande Milner, han är ju trots allt 29 år och inte ett framtidsnamn. Tror att han har 3-4 säsonger kvar på högsta nivån, perfekt att spela in honom tillsammans med en etablerad talang.

 2. Jag hade gärna sett Milner hos oss. Han ställer ofta till med jävligt mycket skada när han spelar för City och vi kan behöva honom både i en central mittfältsposition samt ytter!

  Vore jävligt surt att missa Shaqiri till just Inter, som de senaste säsongerna gått ner sig mycket mer än vad vi har gjort. Just nu på en 11 plats i ligan…

 3. Milner är precis den typ av offensiva spelare vi behöver (utöver djupledslöpande målskytt), kan skapa poäng men ffa en grym presspelare!

 4. Bara köpa tillbaka Suarez nu när han ryktas att vara på väg tillbaka till PL.
  Skulle svida i skinnet om han skulle spela i ett annat PL lag.

 5. Milner är ingen ersättare till Gerrard, vem är det? Men helt klart vettig värvning. Bra inställning, rutin och användbar på många sätt. Precis vad laget behöver, färdiga spelare som är där varje vecka.

  Skulle gärna se Milner och Reid på free transfer. Sälj Coates, Sakho, Borini och Balotelli. Med utgående kontrakt för Gerrard, Johnson och Suso finns bra besparingar att göra.

  Gå all-in på en färdig klass-mittfältare och en färdig klass-anfallare. Med de försäljningarna borde vi ha £70-80m att lägga på de två. Ta in Neto/Karius i kassen. Cabaye och Cavani i ett paket kanske? Kanske finns stålar över att lägga på Clyne också ; )

Kommentarer är stängda.