Xherdan Shaqiri är troligtvis den spelaren som har ryktats mest intensivt till Liverpool det här transferfönstret. Schweizaren kommer dock inte att flytta till Liverpool – utan han hamnar istället i Inter.

Enligt Bayern Münchens officiella hemsida är Bayern och Inter överens om övergångsvillkoren. Vidare skriver Bayern att Shaqiri förväntas genomgå en läkarundersökning i Milano under morgondagen och därefter skriva på ett kontrakt med den italienska klubben.

Det är oklart exakt hur heta Liverpool var på Shaqiri. De italienska tidningarna har hela tiden hävdat att Liverpool var ytterst heta på Shaqiri, medan de flesta engelska snarare har beskrivit honom som en spelare av intresse, men inte särskilt mycket mer än så.

4 kommentarer
  1. Kanske ska justera överskriften 🙂
    Nyheten i sig är tråkig men inte mer än så då den positionen inte är den som brister mest just nu i mitt tycke.

  2. Vi är verkligen duktiga på att förhandla! Asså punga upp och värva in en kvalitetsspelare som shaqe

  3. Tycker det var bra att LFC inte fick Shaqiri. Visst, fin fotbollsspelare med bra teknik, skott etc. Dock anser jag att vi inte behöver honom utan att allt krut bör läggas på en ny målvakt, striker och def mittfältare. Framförallt målvakt då de två vi har inte håller måttet. En riktigt bra målvakt, snudd på världsklass/toppklass är precis vad vårt rackliga försvar behöver. Inte en kille som ”hänger tvätt” på var och varannan fast situation.

  4. Tycker att vi gjort en miss iom att vi inte lyckades värva Shaqiri. Håller med om att det inte var den position vi mest behöver förstärka på, men i mina ögon är schweizaren en klasspelare sett till det pris som nämns i sammanhanget. Tror att om krut lagts på bud så hade vi kunnat fått honom till LFC. Tyvärr kommer vi säkert istället att plocka Delph å Reid om kommittén får bestämma.

    Vad gäller målvakt så sägs ju Mourinho acceptera att sälja Cech till någon ligakonkurrent. Tjänstefel om vi släpper även denna möjliga värvning. Målvakt är ju något vi verkligen behöver så vi kan ju alltid hålla tummarna.

Kommentarer är stängda.