Swindons unga målvakt Jamie Stephens kommer att provträna med Liverpool under hela nästa vecka, skriver tidningen Swindon Advertiser.

16-åringen har blivit upptäckt av Liverpools scouter, trots att han bara har spelat en handfull matcher med Swindons ungdomslag den här säsongen.

Swindons manager Danny Wilson uppges vara en nära vän till Kenny Dalglish, vilket har skapat en smidig kontakt mellan klubbarna.

* * *

Nyligen blev det officiellt att Werder Bremen har förlängt kontraktet med Aaron Hunt.

Det nya kontraktet gäller till sommaren 2014.

Liverpool, Chelsea och flera andra klubbar ryktades rycka i tysken, som hade blivit Bosman i sommar, om han inte hade förlängt med Bremen.

2 kommentarer
  1. Tjo, Tror du att liverpool har någon chans att värva joe cole om han blir bosman i sommar?

    • Hello, Jo, klart att Liverpool har en chans. På grund av de nya reglerna som kommer att införas i Premier League nästa säsong behöver verkligen Liverpool minst 2 nya ”home grown players”, så jag räknar med att Benitez kommer att göra sitt yttersta för att fixa några såna spelare i sommar.

      För Coles del går det går absolut inte att utesluta en flytt till Liverpool, Man Utd, Man City, Spurs eller någon utländsk klubb som typ AC Milan.

      Cole har ganska höga lönekrav och frågan är hur pigga Chelsea är på att acceptera hans villkor. Han är trots allt skadedrabbad, samtidigt som Chelsea vet att de har pengar att bränna på en ersättare. Chelsea är nog inte desperata att behålla honom. Frågan är hur Coles ego svarar på det?

Kommentarer är stängda.