Dybala

Liverpool är fortfarande i behov av en ny anfallare, trots att Rickie Lambert har gjort ett gediget jobb i de senaste matcherna.

En anfallare som har gjort stor succé i Serie A den här säsongen är Palermos argentinare Paulo Dybala. 21-åringen har inlett säsongen på ett fintfint sätt genom att göra 6 mål och 2 assist på de inledande 13 ligamatcherna.

Nu rapporterar TMW att Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Dybala, som man följer noggrant. Det är dock inte särskilt troligt att en januariövergång blir av – istället kan det snarare bli nästa sommar. Dybalas kontrakt med Palermo går ut 2016, men parterna förhandlar om en förlängning. Om kontraktet inte förlängs ökar naturligtvis sannolikheten att Dybala lämnar Palermo – men oavsett vilket kan det bli så att presidenten Maurizio Zamparini auktionerar ut honom nästa sommar.

Zamparini har nyligen sagt till italienska medier att Dybala är värd mellan €42 miljoner till €50 miljoner, men det är väl minst sagt tveksamt om någon klubb kommer att lägga bud i den storleken.

* * *

Talangprofil: Paulo Dybala

* * *

1 kommentar
  1. Ser onekligen ut som en intressant talang! Gillar spelstilen men är nog lite för klen för att kunna bära upp ett svagt liverpool men om bitarna faller på plats ser det ut som ett vasst komplement att tillgå.

Kommentarer är stängda.