Liverpool är intresserade av Marseilles mittfältare Mario Lemina (L’Equipe).

* * *

Liverpool har ändrat sig beträffande Divock Origi. Istället för att försöka få Origi i förtid har Brendan Rodgers beslutat sig för att sätta sin tillit till de nuvarande anfallarna – Rodgers tycker helt enkelt att de räcker. Daniel Sturridge närmar sig en comeback, Raheem Sterling är i gott slag efter sin tvåveckorssemester, Jordon Ibe är tillbaka, samtidigt som både Rickie Lambert och Fabio Borini gjorde mål senast. Liverpool har blivit positivt överraskade av att både Borini och Mario Balotelli har visat sig vara angelägna om att stanna kvar i klubben. De vill stanna och kämpa om speltid (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool befinner sig i ’pole position’ till att signa Ipswichs talangfulla mittfältare Teddy Bishop. Han har fått sitt genombrott den här säsongen, då han har producerat 1 mål och 5 assists på 17 matcher. Liverpool hörde av sig till Ipswich och ville signa Bishop den här månaden, men blev informerade om att han inte är till salu. Ipswich förväntas däremot vara villiga att sälja i sommar – och Brendan Rodgers är angelägen om att vinna racet om hans signatur. Manchester United, Arsenal och Tottenham är också beundrare av Bishop och har scoutat tonåringen regelbundet under säsongen, men det är Liverpool som pushar hårdast för att signa honom (The Mirror).

* * *

Liverpool tjänade nyligen £560 000 på att göra bokstavligen ingenting när Hull och Blackpool äntligen kom överens om kompensationssumman för Tomas Ince. Summan ligger på £1,6 miljon – och Liverpool har rätt till 35% av den (The Liverpool Echo).

7 kommentarer
 1. Inget nytt om Dele Alli, Patrick Roberts och Will Hughes?

 2. Gick inte Roberts till man utd? Aftonbladet hade väl nån artikel om det?

 3. Jag kan tycka att det är bra att origi får vara kvar. Fatta pressen för en 19-åring att komma till Lfc för att ”rädda säsongen”.

  • Förmodligen det bästa för alla parter

  • Hur skulle han ha press på sig att rädda säsongen? Liverpool är i riktigt bra form nu och är obesegrade sen nederlaget mot United i December och spelar fin fotboll igen samt att man får tillbaks Sturridge i slutet av månaden. Ser ingen anledning till att han skulle ha någon press på sig att göra någonting. I så fall skulle Ibe ha samma press på sig nu när Liverpool plockade hem honom.
   Om något så hade det varit bättre för Origi att komma in i ett lag som klickar istället för att stanna kvar i ett lag som är i urusel form.

   Och sen är Origi den som ska lyfta Lille på egen hand. Pressen där är ännu större. I Liverpool skulle han inte vara den som pressen ligger på. Spelare som Henderson, Gerrard, Sterling, Sturridge och Coutinho är spelarna som har förväntningarna och pressen på sig. Du har lyssnat för mycket på sportbladers silly pod helt enkelt.

Kommentarer är stängda.