[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inlägget är uppdelad i följande delar:
1) Raheem Sterling
2) Adam Bogdan
3) Radamel Falcao
4) Övriga transferrykten

* * *

1) Raheem Sterling

Liverpool har nobbat Manchester Citys bud på Raheem Sterling. Budet garanterade Liverpool £25 miljoner och därefter eventuellt ytterligare £5 miljoner. Liverpool hoppas fortfarande att Sterling ska skriva på ett nytt kontrakt, men klubben har ändrat sin tidigare inställning till en försäljning. Tidigare vägrade Liverpool sälja oavsett bud men nu kommer man att överväga bud på mer än £50 miljoner. Manchester City ansåg att deras bud var rimligt, men det blev alltså nobbat av LFC. Arsenal, Chelsea och Manchester United är också intresserade (The Times).

Liverpool har nobbat Manchester Citys bud på Raheem Sterling. Budet garanterade Liverpool £25 miljoner och därefter eventuellt ytterligare £5 miljoner. Liverpool skulle sälja för bud på mer än £50 miljoner. Manchester City ansåg att deras bud var rimligt, men det blev alltså nobbat av LFC. Arsenal, Chelsea och Manchester United är också intresserade. Sterling inser dock att Liverpools rivalitet med United hindrar en sådan övergång (The Liverpool Echo).

* * *

2) Adam Bogdan

Liverpool förväntas göra klart med Adam Bogdan under de närmaste dagarna. Han kan rentav bli klar inom de kommande 24 timmarna (The Liverpool Echo).

* * *

3) Radamel Falcao

Radamel Falcao är tillgänglig på lån igen – och colombianen vill fortsätta spela i Premier League. Liverpool och Chelsea är intresserade (Le 10 Sport).

* * *

4) Övriga transferrykten

Liverpool är på väg att erbjuda Burnley £6 miljoner för Danny Ings. LFC vill undvika att fallet går till en tribunal, medan Burnley helst vill ha åtminstone £10 miljoner (The Mirror).

Fabio Borini vill lämna Liverpool. Klubben försökte som bekant sälja honom redan förra sommaren (The Mirror).

Lazar Markovic ingår fortfarande i Brendan Rodgers planer och han har därmed ingen som helst avsikt att låta serben lämna i sommar. Benfica vill låna tillbaka honom, men det kan de alltså glömma (The Mirror).

13 kommentarer
 1. Helt rätt inställning!
  Allt över £40m borde övervägas från klubben.

 2. Löjligt lågt bud av City. Hoppas personligen att han lämnar men det betyder inte att man ska acceptera första bästa skitbud någon klubb slänger upp.

 3. Helt rätt att budet måste upp på 50. Han är ju ändå en väldigt bra och ung spelare som presterar väldigt bra i rätt miljö. Synd att han inte vill stanna.

 4. Precis släpptes en rapport om värde på spelare där Sterling låg på nära 60m så runt 50m blir bra. Han kan gått gå till Chelsea då han inte kommer få spela ett skit där. Kanske ligacupen om han har tur.

 5. Fan va glad jag blivit om vi fick in Falcao. Kan han få speltid och bygga självförtroende så kan det bli lyckat. I Chelsea kommer han få lika mycket speltid dom i United så är han lite sugen på spel så väljer han oss…

  • Falcao har väldigt tydligt visat att det är storleken på kuveret som dimper ner i brevlådan varje månad som är viktig för honom, inte att han får spela så mycket som möjligt.
   För mig är Falcao en spelare som saknar ambition och brinner inte för fotbollen. Flytten till Monaco och dom pengarna han krävde tyder på det.

 6. Vänta nu…. JohanE såg du inte någon match med United förra säsongen??
  Hur många chanser fick han inte..?
  Han är ju ett nytt fall likt Torres…
  Skadade sig på åldernshöst och har svårt att hitta tillbaka av olika anledningar…

  STORT NEJ!
  Hellre en stor stark, målfarlig, ung, hungrig, rörlig Benteke. Alla dagar i veckan!

 7. Vill absolut inte se Facao heller

 8. Är det någon som är insatt i Ings-affären? Går inte hans kontrakt ut sista juni? Hur kan Burnley kräva 10m£ för honom då? Vad händer om LFC vägrar betala detta?

Kommentarer är stängda.