[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Benfica är intresserade av att värva tillbaka Lazar Markovic, men en svår operation för den portugisiska klubben. Benfica fick bara 50% av de €25 miljonerna som Liverpool betalade för serben förra sommaren. En lösning kan vara att Markovic lånas ut till Benfica (A Bola).

* * *

Liverpool är nära att offentliggöra sin tredje sommarvärvning i form av Adam Bogdan, som har tackat nej till en fortsättning i Bolton (The Guardian).

* * *

Manchester City förehavanden på transfermarknaden begränsas inte längre av FFP. Därmed kan klubben fullfölja sitt intresse för Paul Pogba, Kevin Bruyne och Raheem Sterling (The Telegraph).

West Ham har gjort klart med Pedro Obiang och nu riktar de blickarna mot Yohan Cabaye. Fransmannen vill återvända till Premier League, men PSG:s prislapp och hans lönekrav får inte vara för höga om West Ham ska buda (The Telegraph).

* * *

Glen Johnson kommer inte att fortsätta i Liverpool. Besiktas har erbjudit Johnson ett tvåårskontrakt och tror att han kommer att skriva på (The Mirror).

Aston Villa planerar att erbjuda Christian Benteke ett nytt kontrakt (The Mirror).

Tottenham pushar för att signa Kieran Trippier, som har en utköpsklausul på £3,5 miljoner. Liverpool kan också vara intresserade vilket har fått Spurs att agera snabbt (The Mirror).

12 kommentarer
 1. Jag tror fortfarande på Markovic, men det kanske inte hade varit dumt med en utlåning till något PL-lag där han kan få ovärdelig speltid. Dumt att sälja honom redan efter en säsong.

  Bogdan är väl en väldigt liten uppdatering av Jones, gratis är gott men om Mignolet återfår höstformen så ser det inte så ljust ut.

  Så, nu har vi tagit in bra spelare som förhöjer kvaliteten i truppen gratis, nu är det dags att ta på sig spenderarbyxorna och köpa in toppkvalitet till anfallet och till mittfältet.

 2. Jag hade väldigt gärna sett att Liverpool klev in och köpte Cabaye! Tror han hade varit perfekt som sittande mittfältare bredvid Hendo. Taktiskt slipad, jobbar lojalt hemåt och bidrar med både bra passningsfot och ett riktigt vasst distansskott. Han visade i Newcastle att han passar perfekt i PL också…

  • Tror Milner är mer tänkt till den positionen. Tror mer på att köpa en Defensiv bollvinnande mittfältare och sälja Lucas Leiva. Alonso kanske är sugen på en comeback i den röda tröjan?

   Högerback och en anfallare behöver köpas. Aboubacar från Porto? Köpte honom på FM och han öser in mål, hahahaha!

 3. Lägg ett bud på Trippier så Spurs får betala mer. An eye for an eye.

  • Dom behöver inte lägga mer än £3,5m för Trippier, Burnley måste acceptera buded.

 4. Att sälja/låna ut Markovic tror jag är helt fel. Har en känsla utav att han kan slå igenom på riktigt nästa säsong! Men då ska han givetvis spela på rätt position…

  • Markovic har helt klart en grym potential! Men hur är det med karlns psyke? Jag får känslan att han är väldigt känslig, kanske inte riktigt är mogen att hantera pressen av att spela i LFC? Spela in honom i sin rätta position är ju som OM väl. Där huserar ju Coutinho… Ytterforward kanske, men han är inte direkt någon målspottare så jag vet inte om det är värt att satsa på honom där…

  • Markovic är en yttermittfältare/ytterforward och det är där han har spelat till störst del. Liverpool har inte spelat med wingbacks mer än ett fåtal gånger, dom spelade 3-4-3 stora delar av andra halvan av säsongen. Den formationen har yttermittfältare, inte wing backs.
   Han har visat sig också vara kapabel till att spela centralt men där är det tjockt med folk som slåss om platsen.

  • Nej, 3-4-3 har just wingbacks. Wingback= Winger(yttermittfältare) + back

 5. Ge folk ett år att ställa om till PL och till pressen i Liverpool. Jag tror att Lovren, Markovic, Can, Moreno kommer att växa nästa år (även om Lovren spelat i PL innan). Ni minns väl Evras första säsong, total flopp men sedan blev han en utav PL:s bästa vänsterbackar.

  • När det gäller Lovren, Marcovic och Moreno kan det ju inte gå annat än bättre nästa år. Så erbarmligt usla som de var i år kan de ju inte vara. Om det har med omställning till PL att göra eller något annat vet jag inte, men helt klart är ju att de bara måste prestera bättre nästa år. Om det sedan blir tillräckligt bra är en annan sak, har t ex väldigt svårt att se att jag någonsin kommer tycka att Lovren är en bra mittback..

 6. City kommer behöva lägga en hel del pengar om de ska värva den trion.

Kommentarer är stängda.