. . .

Newcastle måste betala £17 miljoner om de ska signa Andy Carroll från Liverpool. Newcastle vill värva Carroll, men deras förhoppningar om att använda Hatem Ben Arfa i en slags bytesaffär ser ut att vara förstörda. Liverpool har valt att avvakta om Ben Arfa och man kommer troligtvis inte att vilja ha fransmannen. Orsaken är Ben Arfas skadeproblem, som har gjort att han har missat många matcher de senaste säsongerna (The People).

West Ham måste betala Liverpool £1 miljon om de undviker nerflyttning från Premier League. Detta ingår i Carrolls låneavtal (The People).

Real Madrid är villiga att erbjuda Xabi Alonso en tvåårig kontraktsförlängning med löneökning för att hindra spanjoren från att återvända till Liverpool (The People).

* * *

Arsenal kommer att försöka värva Loic Remy om QPR åker ur – och han kan bli tillgänglig för £6 miljoner om så sker (The People).

Manchester City visar intresse för Alexis Sanchez. Nu planerar Barcelona att försöka använda Sanchez som bete för att få Vincent Kompany att flytta den motsatta riktningen (The People).

José Mourinho är beredd att nobba Chelsea för att flytta till PSG (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *