. . .

Sporting Lissabons yttermittfältare Diego Capel ser ut att flytta i sommar. Liverpool och Marseille är intresserade av Capel, som värderas till £10 miljoner (The Mirror).

* **

Liverpool och Arsenal har visat intresse för Nicolas N’Koulou (The Daily Star).

* * *

AC Milan kommer att skicka en scout som ska bedöma Kevin Strootman i toppmatchen mellan Ajax och PSV (La Gazzetta dello Sport).

* * *

Christian Benteke kommer troligtvis att skriva på ett nytt kontrakt med Aston Villa – om de lyckas klara sig kvar i Premier League. Benteke har visserligen flera år på sitt nuvarande kontrakt, men Aston Villa erbjuder en fördubbling av anfallarens nuvarande veckolön, som ligger på £20 000 (The Daily Mail).

Aston Villa försöker även förlänga kontraktet med Andreas Weimann (The Daily Mail).

* * *

Manchester Uniteds intresse för Asmir Begovic har svalnat. Nu har Fulham gett sig in i målvaktens signatur, då de ännu inte har klart med någon förstakeeper inför kommande säsongen. Den nuvarande ettan Mark Schwarzers kontrakt går ut och parterna förhandlar, men är inte överens om villkoren för ett nytt kontrakt (The Mirror).

Allt tyder på att QPR kommer att åka ur Premier League. Ägaren Tony Fernandes har klargjort att han kommer att göra sitt yttersta för att klubben ska återvända till PL så fort som möjligt, men de kommer att behöva skära ner på lönebudgeten avsevärt. Inte mindre än tio A-lagsspelare ser ut att lämna klubben i sommar; Adel Taarabt, Julio Cesar, Loic Remy, Esteban Granero, Bobby Zamora, Jermaine Jenas, Djibril Cissé, Robert Green samt Chris Samba är på väg bort. Sambas enorma veckolön på £100 000 kan bli den svåraste utgiften att bli av med. Däremot ämnar klubben att fortsätta med Harry Redknapp som manager även i the Championship (The Mirror).