. . .

Sporting Lissabons yttermittfältare Diego Capel ser ut att flytta i sommar. Liverpool och Marseille är intresserade av Capel, som värderas till £10 miljoner (The Mirror).

* **

Liverpool och Arsenal har visat intresse för Nicolas N’Koulou (The Daily Star).

* * *

AC Milan kommer att skicka en scout som ska bedöma Kevin Strootman i toppmatchen mellan Ajax och PSV (La Gazzetta dello Sport).

* * *

Christian Benteke kommer troligtvis att skriva på ett nytt kontrakt med Aston Villa – om de lyckas klara sig kvar i Premier League. Benteke har visserligen flera år på sitt nuvarande kontrakt, men Aston Villa erbjuder en fördubbling av anfallarens nuvarande veckolön, som ligger på £20 000 (The Daily Mail).

Aston Villa försöker även förlänga kontraktet med Andreas Weimann (The Daily Mail).

* * *

Manchester Uniteds intresse för Asmir Begovic har svalnat. Nu har Fulham gett sig in i målvaktens signatur, då de ännu inte har klart med någon förstakeeper inför kommande säsongen. Den nuvarande ettan Mark Schwarzers kontrakt går ut och parterna förhandlar, men är inte överens om villkoren för ett nytt kontrakt (The Mirror).

Allt tyder på att QPR kommer att åka ur Premier League. Ägaren Tony Fernandes har klargjort att han kommer att göra sitt yttersta för att klubben ska återvända till PL så fort som möjligt, men de kommer att behöva skära ner på lönebudgeten avsevärt. Inte mindre än tio A-lagsspelare ser ut att lämna klubben i sommar; Adel Taarabt, Julio Cesar, Loic Remy, Esteban Granero, Bobby Zamora, Jermaine Jenas, Djibril Cissé, Robert Green samt Chris Samba är på väg bort. Sambas enorma veckolön på £100 000 kan bli den svåraste utgiften att bli av med. Däremot ämnar klubben att fortsätta med Harry Redknapp som manager även i the Championship (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. OS = OS23.. måste ha fyra tecken på forumet, så tog Fowlers gamla nummer.

  Capel för 10 miljoner pund känns ytterst tveksamt. En 25 årig f.d. talang som inte riktigt har kunnat etablera sig, visst han var fantastisk stundtals i Sevilla men fruktansvärt ojämn och det finns väl en anledning till att han hamna i Portugal, det var inte direkt ett uppköp för hans del. Går att spendera de pengarna bättre, vi behöver inte särskilt många offensiva spelare för breddens skull, skulle räcka med 1-2 st och då tycker jag att 10 miljoner pund på Capel är rent och skärt slöseri i dagens läge.

  För den offensiva sakens skull hoppas jag på att man satsar på Eriksen och Alonso (ja han är defensiv i sin utgångspunkt men är otroligt viktig för att vända spelet och starta igång spelet.. skulle även leda till att Gerrard kunde bli ännu mer offensiv) och ska man göra en rent offensiv värvning så får det isf bli en bomb. Suso och Sterling tar förhoppningsvis ett steg till i sina vardera utvecklingar till nästa säsong och Eriksen har vad jag förstått kunskap till att kunna spela i de offensiva rollerna. Isf har vi Suarez, Sterling, Coutinho, Sturridge, Borini, Suso, Downing och Eriksen som behärskar dessa platser… kan inte se att en värvning av Capel är så viktig att den görs redan nu och inte i sista minuten om den ska göras.

  • OS23: Jag tror inte att Capel kommer att dyka upp i Liverpool. Jag har sett Sporting en hel del den här säsongen, mest för att se andra spelare, och Capel är inte riktigt SÅ bra att Liverpool skulle lägga upp £10 miljoner för honom. Det finns flera andra spelare i Sporting som är intressantare. Typ målvakten Rui Patricio, Tiago Ilori och Bruma.

   £5-7 miljoner vore en mer realistisk prislapp för Capel men jag kan som sagt inte se varför Liverpool skulle signa honom.

  • MacGyver: Vi får väl se. För de icke-brasilianska intressenterna handlar det nog mest om att övertyga investerarna som äger 55% av Dedé att sälja. De är ju inte dumma. Om han stannar ett år till och gör succé i VM så stiger hans marknadsvärde.