På torsdag kommer Liverpool att besluta om Jamie Carragher ska genomgå en operation eller ej. Om Carragher opereras kan han komma att missa upp till tre månaders spel. Eftersom både Carragher och Daniel Agger är skadedrabbade letar Roy Hodgson efter en ny mittback. Gary Cahill och Adil Rami är namn som Hodgson överväger, även om Ramis prislapp på £12,6 miljoner inte är särskilt tilltalande (The Daily Mail).

Carragher kan komma att missa upp till tre månaders spel på grund av den axelskada som han råkade ut för mot Tottenham. Hodgson kollar redan på potentiella ersättare i form av Adil Rami och Gary Cahill (The Daily Star).

Juventus vill värva Ryan Babel – men skulle föredra att signa holländaren på lån. Samtidigt är Sevilla intresserade av Lucas Leiva (The Daily Mail).

Roy Hodgson vill förstärka sin trupp i januari. Ett av namnen som Hodgson vill rekrytera är Eden Hazard, som även gillas av Damien Comolli. Liverpool avser att komma med ett konkret erbjudande i januari, och hoppas vinna dragkampen, trots intresse från bland andra Real Madrid och Arsenal (The Mirror).

Stephen Ireland har fått lite speltid i Aston Villa. Nu vill mittfältaren och hans representanter att träffa klubben för att reda ut hans framtid. Kanske kommer han att lämna i januari (The Mirror).

Glasgow Rangers till låna WBA-mittfältaren Graham Dorrans (The Daily Mail).