Liverpool och CSKA förhandlar om en övergångssumma för Keisuke Honda, som gärna vill flytta till en storklubb som Liverpool (Sports Nippon).

En CSKA-direktör säger att klubben kommer att respektera Hondas vilja och låta honom lämna om budet är det rätta (Sankei Sports).

Kommentar om källan: Sports Nippon är en gammal, klassisk japansk dagstidning om sport, men jag har ingen aning om hur pålitlig den är.

* * *

Martin Kelly kommer att förlänga sitt kontrakt med Liverpool under den här veckan.Det nya kontraktet gäller till 2014 (The Daily Star).

Malaga har hört av sig till Liverpool rörande Daniel Pacheco. Den spanska klubben vill låna talangen. Liverpool, i sin tur, har scoutat Malagas mittback Ivan Gonzalez, och Eduardo Macia har rekommenderat 22-åringen till Roy Hodgson (Cadena Ser).

4 kommentarer
 1. Personligen är jag inte speciellt positiv till Honda. Känns lite som en ”El Hadji Diouf” värvning.
  Honda gjorde ett bra VM visserligen men jag tycker ändå det känns osäkert.
  Det positiva med att få in honom är att Liverpool kommer bli enormt populära i Asien och klubben kommer tjäna stora pengar på merchandise.
  Kan dock inte uttala mig så mkt om honom eftersom jag inte sett honom spela i CSKA.

  Tror det är väldigt positivt om Pacheco lånas ut. Han är en hyfsad talang som, med matchträning, kan blomma ut och ta en plats i Pool inom några år.

  • Kingpin, Diouf var faktiskt bra i Ligue 1 också men han saknar nog karaktär för att lyckas i en storklubb.

   Nino, Jo visst sjutton vore Honda en bra och fräsch värvning för Liverpool, men jag hävdar fortfarande att laget behöver ännu snabbare offensiva spelare. Såg tyvärr inte Griezmanns assist.

 2. Kingpin/
  Jag förstår hur du tänker, men jag tycker inte att man kan jämföra de två enskilda spelarna. Jag har sett Honda spela i CSKA och han har alltid jobbat väldigt hårt för laget, vilket man inte kan säga att Diouf gör. Diouf är ganska bra på att jobba för sig själv och sprida ut dålig energi till sina medspelare genom att i 90 minuter klaga på domaren.

  Som en truppspelare så tror jag att vi skulle kunna gynnas av Honda. Jag vet att pelle har sagt att han är lite ojämn ibland, men han har ändå potentialen att bli bättre och varje match jag har sett honom så har han antingen gjort mål eller gjort ett assist. Så jag tycker inte att Honda bara är en ”merchandise-spelare”, han har faktiskt potential att bli riktigt bra också.

 3. Såg ni Griezmanns assist mot Sporting Gijon förresten? En riktig godbit!

Kommentarer är stängda.