Liverpool har tagit en noggrann titt på Readings anfallare Shane Long, då man är angelägna om att bedöma hypen som omger honom. Scouter från Liverpool såg Long göra två mål i förra helgens träningsmatch mot Northampton. Everton och WBA har varit intresserade av Long, men hittills är West Ham den enda klubben som har visat seriöst intresse för anfallaren som gjorde hela 28 mål förra säsongen. Reading nobbade dock West Hams bud på £6 miljoner (The Daily Mail).

Liverpool är beredda att sälja Christian Poulsen. Fulham, Udinese och FC Köpenhamn håller koll på Poulsens situation i Liverpool (The Daily Mail).

Arsenal och Spurs budar på Juan Mata, som har en klausul på £17,5 miljoner i sitt kontrakt med Valencia (The Daily Mail).

Juventus och Arsenal är de senaste klubbarna att visa intresse för Alvaro Pereira (Tuttomercatoweb).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Oj, på tal om hype så kommer det nog bli ganska hypat här nu när det kommer rykten om att Mata har en klasaul på ”bara” £17,5 miljoner.

 2. Dags att rycka åt sig några spelare till snart! Juan mata är min våta dröm.

 3. Om inte vi budar på Mata är det katastrof!

 4. Behövs ens Mata i Tottenham? Dom har ju redan Bale och Lennon som yttrar.

 5. Haiko: Tottenham ryktas till alla spelare just nu, men dom får aldrig bra spelare till sig oavsett hur mycket man är intresserade. För dom är dåliga. Helt enkelt. Vi har större chans än Spurs.

 6. Ja, det är väl klart att vi har störst chans 😉

 7. Tror inte att Shane Long skulle tillföra så mycket. Vad sägs om att köpa tillbaka Crouch?

 8. Håller med om att Long inte är rätt värvning för oss. Crouch är en okej spelare men vi har redan Carroll som är en lång bra anfallare. Dessutom är inte Crouch en målskytt för större lag. I Liverpool blev det 22 mål på 85 matcher i Tottenham har det hittills blivit 12 mål på 72 matcher. Bättre har han klarat det i mindre klubbar som t.ex. 11 mål på 38 matcher i Portsmouth eller 12 mål på 27 matcher i Southampton.
  (har tagit statistiken från wikipedia)

 9. Davverpool! Om du googlar på Feyenoord Youll never walk alone får du fram flera videos när fansen sjunger den låten. Han har spelat där och det är därför han sjunger den. Så han är inte aktuell…

 10. Kingpin

  Det fattar väl jag med. Jag var sarkastisk

 11. Drömmer vått om denna elva:
  Reina
  Chissokho. Cahill. Agger. Johnson

  Gerrard. Lucas. Adam
  Mata. Downing

  Suarez

 12. Okej MarcusLFC. Här är min drönmelva.
  Reina
  Kelly-Agger-Cahill-Pereira

  Lennon-Gerrard-Adam-Downing

  Suarez-Carroll