Liverpool vill värva en anfallare. Daniel Sturridge och Hugo Rodallega är två namn som återfinns på klubbens lista (Twitter).

Wigan kommer att erbjuda Rodallega ett nytt kontrakt. Liverpool och Stoke tros vara intresserade av colombianen (The Mirror).

Kenny Dalglish är beredd att ha tålamod i värvningsförsöket av Jose Enrique. Dalglish vet att vänsterbackens kontrakt med Newcastle går ut om cirka ett år och att han inte vill förlänga avtalet. Liverpool har ännu inte framfört något konkret bud, då man avser att vänta tills rätt tidpunkt; man är beredda att vänta tills i slutet av augusti, då hans prislapp har sänkts. Liverpool värderar Enrique till omkring £5 miljoner (The Mirror).

Chelsea har gett Anderlecht ytterligare ett bud på Romelu Lukaku. Det senaste budet ligger på £20 miljoner. Anderlecht planerar att ersätta tonåringen med veteranen Milan Jovanovic (The Daily Mail).

Birmingham måste få fram pengar snabbt för att kunna lösa sina akuta ekonomiska problem. Klubben är beredd att sälja Scott Dann, som betraktas som deras mest värdefulla spelare, under de närmaste veckorna. Liverpool är alltjämt intresserade av mittbacken, men Everton är också intresserade av Dann, som en potentiell ersättare till Phil Jagielka om den sistnämnde flyttar till Arsenal. Dann är tillgänglig för omkring £8 miljoner (The Guardian).

På onsdagen klarade Nacho läkarundersökningen i Liverpool och han kommer att skriva på ett treårskontrakt med klubben (The Daily Star).

Sao Paulos vicepresident Joao Lopes hävdar att klubben har tackat nej till Inters bud på 25 miljoner euro för Lucas Moura (Lancenet).

* * *

Alberto Aquilanis potentiella flytt till Fiorentina har kollapsat. Anledningen är att Aquilani inte vill lånas ut, och Fiorentina är inte beredda att betala den övergångssumma som Liverpool kräver för italienaren (Skysports.com).

Milan Jovanovics agent hävdar att serben definitivt kommer att skriva på för Anderlecht. Han påpekar att förhandlingarna har återupptagits och att bara detaljer återstår innan ett kontraktsskrivande (Het Nieuwsblad).

Martin Hansen lånas ut till Bradford City under de närmaste 28 dagarna (Liverpools officiella hemsida).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Skulle Sturridge byta bänken i Chelsea mot bänken i Liverpool?

 2. Tar gärna imot Sturridge! Blir lika imponerad av han varje gång jag ser honom. Snabb, bra teknik och grym avslutare! Det är en spelare som verkligen kan göra skillnad om vi skulle behöva byta taktik när det har låst sig i matcherna! KÖP.

 3. Håller med bspringsteen. Sturridge är en ung i skicklig anfallare som skulle vara ett perfekt nyförvärv (enligt mig). Och har faktiskt inte sett så mycket av Lucas Moura och ni som vet, är han verkligen värd mer än 25 miljoner euro?

 4. Lukaku från anderlecht till Chelsea, sturridge från Chelsea till Liverpool, jovanovic från Liverpool till anderlecht. Alla blir nöjda!

  Sturridge är ju grym! Fatta om vi får han!

 5. Vad snackar vi för summa för Sturridge, han vore väl en bra värvning men inte till vilket pris som helst.

 6. Haiko, enligt min mening är Lucas Moura bättre än Neymar.

 7. Att folk ALLTID ska gnälla om priser … Det är ju inte era pengar 🙂 tänk om han är nästa världens bästa spelare om 2 år , då kanske det är värt o betala lite extra 🙂 YNWA <3

 8. Angående Alberto.
  Läste att Montolivo skulle vara nära Milan?
  Borde ju öppna för AquaMan till Fiorentina.

  Sälj han och sen köp in en MITTBACK som skulle bli bland topp 3 i PL.

  Vi har snart ryggraden SuareZ, Gerrard, Adam, Lucas…….Men en riktigt jävla bra mittback saknar vi än!

 9. Jag hoppas verkligen på Cahill,Lennon och Pereira!

 10. Håller med Marcus de är ju trots allt inte vi som betalar:) YNWA!

 11. Men ni kan ju inte på allvar mena att ni struntar i vilka priser vi värvar för..?

  Om man är som t.ex. Man City eller Malaga och kastar iväg överpriser så vet ju i slutändan alla klubbar om det och sätter hutlösa priser på sina spelare som dessa klubbar är intresserade av. Visst, det är inflation på transfermarknaden nu men det gäller ju nånstans att hitta en balans mellan vilka summor pengar man lägger ut och vilka spelare man får in för den summan..

  Självklart vill jag ha in stora namn till klubben men man får tänka långsiktigt och vara lite ”jävliga” i förhandlingarna för att pressa ner priser och våga stå på sig.

 12. Tack för svar Andwa 🙂 Och eftersom ägarna inte lägger ut hela sin förmögenhet på laget så för man ju en budget att värva för. Köper man spelare för hutlösa priser så får man ju in mindre klasspelare!

 13. Sturridge hade varit kanon, gillade verkligen vad han gjorde på planen i våras!

 14. Men dom lyckas ju … Dom vet att man måste ha klass spelare ! Men menar inte heller att vi ska slösa så mkt pengar heller , håller med dej, men något där emellan 🙂