Liverpool är intresserade av Sheffield Uniteds unga anfallare Jordan Slew. 18-åringen har gjort 2 mål på 7 matcher för Sheffield, och har även ett par U19-landskamper på meritlistan (Twitter).

Liverpool, Manchester City och Arsenal är intresserade av Moussa Sissoko (The Daily Express).

Sunderland har erbjudit Ipswich £8 miljoner + ytterligare £2 miljoner i eventuella tillägg för Connor Wickham. Tonåringen vill helst till Liverpool, men kan tänka sig Sunderland också, då han vill spela i Premier League (The Daily Mail).

Liverpool är på väg att värva Nolan Roux för £6,5 miljoner. 23-åringen kommer att åka till England för förhandlingar senare den här veckan, och Liverpool är hans destination. Liverpool är beredda att matcha anfallarens utköpsklausul, och kan således signa honom, trots konkurrens från Marseille och Schalke (The Daily Mail).

AS Roma och Barcelona är överens om övergångssumman för Bojan Krkic. Den ligger på 10 miljoner euro, men Barcelona ges även möjlighet att köpa tillbaka Krkic för en bestämd summa (Catalunya Radio).

* * *

Peter Brukner har sagt till australiensisk radio att Sylvain Marveaux inte misslyckades med läkarundersökningen i Liverpool, men att klubben inte var beredda att matcha Newcastles erbjudande till fransmannen (Twitter).

Liverpool vill värva två yttermittfältare. Man hoppas kunna signa Stewart Downing, och den andra man riktar blickarna mot är Dimitri Payet. Liverpool är villiga att betala omkring £6 miljoner för Payet, vilket är betydligt mindre än vad St Etienne vill ha för att släppa honom, men han vill till Liverpool, trots att PSG och Lille också visar intresse. Att St Etiennes president Roland Romeyer känner sig sviken Damien Comolli kan dock försvåra förhandlingarna (GOAL.com).

PSG är den senaste klubben att visa intresse för Eden Hazard. Lille vill ha hela 35 miljoner euro för att sälja belgaren (Infosport+).

Sunderland har budat £10 miljoner på Connor Wickham, men Ipswich kräver £12 miljoner. Wickham vill helst till Liverpool, vars inledande bud ligger på £6 miljoner + Jonjo Shelvey på ettårslån. Arsenal och Spurs är också intresserade av Wickham (The Daily Mail).

* * *

AIK-backen Alexander Milosevic scoutas intensivt av Liverpool (Aftonbladet).

Liverpool är inte ensamma om att vara ute efter Nolan Roux. Schalke är nämligen också mycket intresserade av anfallaren (France Football).

Dimitri Payet, Dejan Lovren, Connor Wickham, Scott Dann, Charlie Adam och Stewart Downing vill flytta till Liverpool (Twitter).

Gael Clichy, Jose Enrique och Aly Cissokho är Liverpools vänsterbacksalternativ. Man vill dock inte ge sig in i ett budkrig med Manchester City om Cissokho (Twitter).

Liverpool har fortfarande inte pratat med Sergio Agüeros representanter, men man kommer att göra det framöver (Twitter).

Juan Mata är alltjämt högaktuell för Liverpool (Twitter).