Liverpool är mycket intresserade av Dejan Lovren. Representanter från hans nuvarande klubb Lyon har redan inlett förhandlingar med Damien Comolli (Le 10 Sport).

Liverpool är alltjämt angelägna om att signa Dejan Lovren, men man fruktar att det skulle kunna uppstå svårigheter att få arbetstillstånd för kroaten, som inte har spelat särskilt många landskamper. En annan spelare som ryktas till Liverpool är Fiorentinas målvakt Artur Boruc (The Daily Mail).

Liverpool har varit intresserade av Alexandre Pato sedan januari (Twitter).

Wolves har hört sig för till Liverpool angående Paul Konchesky, som värderas till £2 miljoner. Vidare har den skadedrabbade talangen Nikola Saric anslutit till Hajduk Split på free transfer (The Daily Mail).

Newcastle har dragit sig ur dragkampen om Charles N’Zogbia. Newcastle var beredda att betala de £12 miljonerna som Wigan kräver för att släppa fransmannen, men det inte villiga att matcha hans lönekrav på £60 000 i veckan. Såväl Liverpool som Sunderland är fortfarande angelägna om att signa N’Zogbia (The Mirror).

Wigan vill förlänga kontraktet med James McCarthy. Både Liverpool och Chelsea har visat intresse för honom under sommaren, men Liverpool valde att värva Jordan Henderson istället, medan Chelsea betraktar honom som en potentiell truppspelare (The Mirror).

AS Roma vill köpa Gael Clichy. Arsenal kräver £10 miljoner för att sälja vänsterbacken, men Roma hoppas kunna förhandla ner prislappen (The Mirror).

* * *

John O’Shea ser ut att lämna Manchester United. Liverpool, Tottenham, Newcastle och Aston Villa uppges vara intresserade av 30-åringen, som redan har tackat nej till Sunderland. O’Shea värderas till 6 miljoner euro (The Irish Independent).

* * *

Liverpool och Manchester City är intresserade av Aly Cissokho (TalkSPORT).

Brests anfallare Nolan Roux är mycket nära en flytt till Liverpool. 23-åringen förväntas skriva på för Liverpool i helgen, och kan komma att kosta upp till 8 miljoner euro (France Football).