Liverpool, Arsenal, Barcelona och Bayern München är intresserade av Paco Alcacer, men hans nuvarande klubb Valencia gör stora ansträngningar att få honom att skriva på ett nytt flerårskontrakt. Hans utköpsklausul ligger på £8 miljoner (The Mirror).

AC Milan är beredda att buda £12 miljoner på Rafael van der Vaart när transferfönstret öppnar i januari. Harry Redknapp kommer troligtvis inte att förhindra en övergång, då hans relation med holländaren blir allt frostigare (The Mirror).

Många utländska klubbar visar intresse för Gary Cahill. Det handlar om Real Madrid, AC Milan, Inter, Bayern München samt Paris SG (The Mirror).

Tottenham vill rekrytera Carlo Ancelotti om Harry Redknapp blir Englands förbundskapten nästa år (The Mirror).

Cardiff vill låna Federico Macheda (The Mirror).

* * *

Tottenham är beredda att göra Luka Modric till klubbens bäst betalda spelare genom tiderna. Kroaten har fått ett kontraktserbjudande som skulle ge honom £80 000 i veckan (The People).

Spurs vill gärna signa Leandro Damiao, men AC Milan, Inter, Barcelona och Real Madrid är också intresserade av brassen. Det faktum att Internacional kräver £50 miljoner för honom gör att en övergång till Spurs känns osannolik (The People).

Chelsea scoutar Crystal Palaces 17-åriga mittfältare Jon Williams, som nyligen förlängde sitt kontrakt med Palace (The People).

Junior Hoilett vill inkludera en utköpsklausul för att skriva på ett nytt kontrakt med Blackburn, som anser att den bör ligga på £18 miljoner (The People).

Carlos Tevez vill lämna Manchester City i januari (The People).

Bolton kommer troligtvis att sälja Gary Cahill i januari (The People).

Spurs är intresserade av Ander Herrera. Bilbao är beredda att lyssna på bud omkring £15-20 miljoner (The People).

* * *

Manchester City kommer att buda £30 miljoner på Robin van Persie i januari om anfallarens kontraktsförhandlingar inte har avancerat tills dess. Holländaren har –  liksom Thomas Vermaelen, Theo Walcott och Andriy Arshavin – ett kontrakt som går sommaren 2013. Arsenal är inte nära att komma överens om en kontraktsförlängning med någon av spelarna (The Daily Mail).

Chelsea, Manchester United, Manchester City, Barcelona och Real Madrid är intresserade av Ross Barkley. Evertons prekära ekonomiska situation gör de mottagliga till bud. Den unge Barkley skulle kunna bli så pass dyr som £30 miljoner (The Daily Mail).

Roberto Mancini vill att Manchester City ska konkurrera med Real Madrid om Neymars signatur. Den extremt hypade brassen skulle gå på omkring £50 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Manchester City vill signa Marek Hamsik (The Daily Star).

Arsene Wenger hoppas att Jan Vertonghens vänskap med Vermaelen ska göra att belgaren väljer Arsenal istället för Liverpool. Kenny Dalglish är nämligen också en beundrare av Ajax-mittbacken Vertonghen (The Daily Star).