Liverpool bevakar Mesut Özils situation i Real Madrid. Tysken har inte inlett säsongen särskilt bra och Luka Modrics ankomst till klubben har kastat ytterligare frågetecken kring Özils framtid i den spanska huvudstaden. Om situationen inte förbättras kommer Real Madrid att tillåta Özil att lämna nästa sommar – och Liverpool är intresserade (The People).

* * *

Theo Walcott och Arsenal är fortfarande inte överens om ett nytt kontrakt. Dilemmat ligger delvis i att Walcott vill spela anfallare, medan han ju oftast huserar på kanten i Arsenal. Liverpool och Manchester City vill värva Walcott – och de vill använda honom som en roterande spelare mellan olika anfallsroller – inklusive en centrala anfallsroll, som Walcott så gärna vill inneha (The Mirror).

* * *

Manchester United är den senaste klubben att visa intresse för Nathan Redmond, som även Manchester City, Liverpool och Spurs är intresserade av. 18-åringen har inte lyckats kommit överens om ett nytt kontrakt med Birmingham och nu är klubben villiga att sälja honom för £12 miljoner (The Mirror).

* * *

Newcastle är tröttnat på Demba Bas agenter, som försöker försöker förhandla fram en ökning av senegalesens nuvarande veckolön på £50 000. Liverpool kan komma att försöka signa Ba, som har en utköpsklausul på £7,5 miljoner. Ba är ute efter en veckolön på £60 000 (The Daily Express).

Liverpool är favoriter till att utnyttja Bas utköpsklausul på £7,5 miljoner (The Daily Star).

* * *

Roman Abramovich har bestämt sig för att ingen spelare över 30 år ska få längre kontrakt än ettårskontrakt med Chelsea. Detta innebär att varken Frank Lampard eller Ashley Cole kommer att erbjudas längre avtal i kontraktsförhandlingarna. Duons nuvarande kontrakt går ut sommaren 2013 (The People).

PSG kommer att ge Ashley Cole ett kontraktserbjudande i januari. Kontraktet kommer att börja gälla från och med sommaren 2013 och han skulle i så fall ansluta på free transfer (The Mirror).

* * *

QPR är beredda att låta Robert Green lämna på free transfer (The Mirror).

Juventus hoppas signa Nani för £12 miljoner (The Mirror).

Scott Carson vill lämna Turkiet och återvända till Premier League (The Mirror).

Manchester United och Real Madrid visar intresse för Dinamo Zagrebs 16-årige mittfältare Alen Halilovic (The Mirror).

* * *

Tottenham letar alltjämt efter en ny teknisk direktör. Nu ryktas det rent av att Damien Comolli – som fick kicken av Spurs för fyra år sedan – är aktuell för en comeback i klubben (The Daily Express).

Manchester United och Blackpool är nära att komma överens om en övergångssumma för Tom Ince. Den ligger på £6 miljoner (The Daily Express, The Daily Star).

Radamel Falcaos namn står högt upp på Chelseas önskelista (The Daily Star).