. . .

Montpelliers ligaguldvinnande lagkapten Mapou Yanga-Mbiwa blir free agent efter säsongen.

Idag rapporterar den italienska tidningen La Stampa att är AC Milan intresserade av 23-årige Yanga-Mbiwa, men de har hård konkurrens av andra klubbar – framförallt Liverpool – som uppges vara beredda att komma med ett bra erbjudande i januari.

Yanga-Mbiwa har spelat 168 ligamatcher för Montpellier, 8 U21- samt 3 A-landskamper för Frankrike. Han är främst mittback, men behärskar även båda ytterbackspositionerna vid behov.

* * *

Tuttosport och Tuttomercatoweb uppger att Liverpool scoutade backtalangen Angelo Ogbonna i matchen mellan Torino och Cagliari. 24-åringen, som har spelat 4 A-landskamper för Italien, har inte gjort någon hemlighet av att han gärna vill spela i Premier League.

* * *

16-åringen Junior Flores är en av USA:s hetaste talanger.

Nyligen rapporterade The Washington Post att Flores är klar för Borussia Dortmund. Kontraktet är skrivet över fyra år börjar gälla när Flores fyller 18 år, det vill säga i mars 2014.

“We got a lot of calls from MLS, but it was way less money than Dortmund was offering,” sa Flores pappa Oscar till The Washington Post, som hävdar att klubbar som Liverpool och PSG också var intresserade av tonåringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Varför skulle vi vara i behov av en så bra mittback, när vi har skrivit långtids kontrakt med våra ordinarie samt har lysande backup som Coates men även Wisdom.
    I januari ska offensiva spelare in och hellre än vänsterback än mittback.

  2. Håller med b-george. Både Agger och Skrtel har ju nyskrivna kontrakt så det lär ju inte behövas någon ersättare där på ett bra tag.

  3. Håller med ovanstående.
    Om vi plockar in Mapou Yanga-Mbiwa måste han ses som ordinarie.
    Betyder detta att en av mittbackarna är på väg bort trots nya kontrakt?