Liverpool fortsätter sin jakt efter en ny anfallare. Det senaste spåret är den spanska landslagsmannen Fernando Llorente, som skulle kosta åtminstone £20 miljoner. Reina och Maxi har pratat väl om Llorente till Liverpools styre. Man kollar även på andra anfallare, som till exempel Darren Bent och Demba Ba (The People).

* * *

Lazar Markovic kommer troligtvis inte att hamna i Liverpool, trots intresse från klubben. Partizan Belgrad kräver nämligen hela £14 miljoner för supertalangen – en summa som Liverpool inte är villiga att betala (The People).

* * *

Det finns absolut ingen chans att Liverpool kommer att dumpa Andy Carroll den här månaden. Aston Villas manager McLeish var intresserad av Carroll, vilket han påtalade till Dalglish när de talades vid om Darren Bent, men Dalglish vill inte göra sig av med Carroll. Om Dalglish ändrar sig i sommar kommer Aston Villa att återuppliva sitt intresse för Carroll (The People).

* * *

Liverpool är en av klubbarna som håller koll på Jermain Defoes situation i Tottenham. Det faktum att Defoe nyligen bytte till agent till Struan Marshall, som även är agent till Gerrard, Downing och Henderson, förstärker spekulationerna om en flytt till Liverpool. Defoe vill lämna Spurs på grund av lite speltid, men klubben vill behålla honom (Skysports.com).

* * *

QPR är beredda att betala £5 miljoner för Birminghams målvakt Ben Foster. QPR är dessutom på väg att slutföra en övergång för Chelseas Alex – klubbarna är redan överens om en övergångssumma på omkring £4 miljoner. Ytterligare en spelare som nästan är klar för QPR är den brasilianska talangen Henrique, som närmast kommer från Sao Paulo. QPR visar även intresse för Michael Ciani, Nedum Onuoha, Wayne Bridge, Steven Pienaar och Lucho Gonzalez. Den sistnämnde är till salu för £7 miljoner (The People).

Manchester United kan vara på väg att tappa tre av sina bästa talanger. Det handlar om Danny Welbeck, Paul Pogba samt Ravel Morrison. Welbeck har 18 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt och vill fyrdubbla sin nuvarande lön till £60 000 i veckan, vilket har uppmärksammats av Manchester City och Chelsea. Pogba och Morrison har också tackat nej till Uniteds kontraktsförslag; Chelsea är beredda att buda £3 miljoner på Pogba, och Morrison kan vara på väg till Newcastle. Pogba har inte startat någon match för United, förutom i Carling Cup, men trots detta försöker hans agenter att förhandla fram en lön på £45 000 i veckan (The People).

* * *