[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Lyons spännande offensiva spelare Alexandre Lacazette är ett intressant namn för Liverpool, Everton och Newcastle. Lyon värderar honom till omkring £9 miljoner. Lacazette har tidigare sagt att Everton var intresserade av honom, men att han inte var intresserad av att flytta dit. Om Lyon misslyckas med att kvalificera sig till Champions League kanske de säljer Lacazette (The Evening Chronicle).

* * *

Chelsea kommer att gå med på att sälja Romelu Lukaku till Tottenham, Everton eller någon annan intressent om de lyckas rekrytera Diego Costa, som toppar José Mourinhos önskelista över anfallare. Utöver Costa hoppas Mourinho rekrytera ytterligare en anfallare. Tottenhams intresse för Lukaku är starkt, men de kollar även på Standard Lieges anfallstalang Michy Batshuayi, som har samma agent som Lukaku (The Daily Mail).

* * *

Manchester United är intresserade av Marek Hamsik (Il Mattino).

Juventus betraktar Marek Hamsik som en idealisk ersättare till Paul Pogba, som är på väg till PSG (Il Mattino).

* * *

Manchester United hoppas kunna signa William Carvalho för en mindre summa än utköpsklausulen på 45 miljoner euro. United vill inte gå högre än 30 miljoner euro för Carvalho (Record).

Sevilla är intresserade av Bryan Ruiz (Diario de Sevilla).

Real Sociedads duktige mittback Inigo Martinez scoutas av Manchester United och Manchester City (AS).

* * *

Ajax talang Davt Klaassen kan bli ett högintressant namn för Tottenham om London-klubben rekryterar Louis van Gaal (Voetbal International).

* * *

Lazio kräver hela 18 miljoner euro för sin ytterback Senad Lulic. Chelsea och Juventus är några av klubbarna som ryktas rycka i honom (Repubblica.it).

* * *

När Mapou Yanga-Mbiwa flyttade från Montpellier till Newcastle hade han ett gott rykte. Backen har dock floppat i Newcastle och nu måste han höja sig för att få stanna i klubben. Samtidigt finns intresse från hemlandet Frankrike (The Journal).

7 kommentarer
 1. Känns väldigt skumt att man United ryktas med mycket bättre spelare än oss och vi leder ligan..

  Iaf YNWA

  • De är fortfarande en storklubb med internationellt rykte.
   Sen handlar det om rykten och det är inte säkert att de kan få de spelarna det ryktas om.

  • Ryktas är en sak, signa är en annan…:)

 2. Vad är denne William Carvalho för spelartyp? Har noll koll på honom!

 3. Lacazette ser onekligen intressant ut och hans flexibilitet av positioner passar nog LFC bra. Jag vill dock satsa pengarna på ytterbackar och mittfältare och kanske en ytter/forward. Efter att ha sett lite på youtube så är jag såld på Kovacic. Ser onekligen vass ut.

 4. Lacazette ser ju onekligen skabb och tekniskt ut men måste ifrågasätta hans avslut. Många av målen i filmen är ju rena målvaktstabbar. Är nivån på målvakterna i franska ligan så låg? Kan ju bli en chock i PL när plötsligt ingenting går in.

 5. Vågar nästan tro att Newcastle kommer signa honom om någon då oddsen överlag inte borde vara för höga på det

Kommentarer är stängda.