OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Dundee United har tackat nej till två bud från West Ham på Andrew Robertson, som även har ryktats till Everton, West Brom, Sunderland och Newcastle under de senaste månaderna (Sky Sports).

* * *

http://twitter.com/Jay_78_/status/484319312736681984

* * *

Idag inleder Liverpool och Barcelona förhandlingar om Luis Suarez. Liverpool kommer troligtvis att acceptera bud på £80 miljoner, men Barcelona vill värva honom för £60 miljoner. Alexis Sanchez kan utgöra nyckeln i en övergång, men det är oklart om han är villig att ingå i dealen (BBC Sport).

* * *

Liverpool överväger att buda på Ryan Bertrand, som man betraktar som ett hett alternativ till Alberto Moreno. Sevilla kräver £20 miljoner för Moreno, medan Bertrand skulle gå på £8 miljoner och han vill gärna flytta till Liverpool (The Daily Mail).

Liverpool kommer att intensifiera sitt intresse för Dejan Lovren. Man förväntas buda £15 miljoner under de kommande veckorna (The Daily Mail).

* * *

Liverpool och Tottenham är intresserade av Mario Balotelli. LFC betraktar honom som en potentiell ersättare till Suarez (Tuttosport).

* * *

http://twitter.com/karlsentk/status/484277538731352064

* * *

Sunderland har inte gett hoppet om att signa Fabio Borini, trots att italienarens agent nyligen sa att han vill stanna i Liverpool, som dessutom vill behålla honom. Borini finns i Brendan Rodgers planer inför den kommande säsongen, då han vill ha fyra etablerade anfallare i truppen. För tillfället har Liverpool utöver Borini även Suarez, Sturridge och Lambert, men situationen kan naturligtvis förändras om Suarez flyttar till Barcelona. De enda omständigheterna där Rodgers troligtvis kommer att sälja Borini är om ett mer tilltalande offensivt alternativ går att värva in – eller om Liverpool mottar ett bud som är så pass bra att man inte kan tacka nej. Ett sådant bud måste ligga på mer än de £10,5 miljonerna som Liverpool betalade för Borini när han köptes för två år sedan (The Evening Chronicle).

* * *

* * *

Officiellt bekräftad övergång: Siem de Jong har skrivit ett sexårskontrakt med Newcastle. Det är oklart hur mycket Ajax får i övergångssumma.

* * *

Officiellt bekräftad övergång: Sporting Lissabon har skrivit ett sexårskontrakt med Ryan Gauld. Kontraktet innehåller en utköpsklausul på 60 miljoner euro.

http://twitter.com/royhendo/status/484234750497157120

* * *

På onsdagen kommer Ian Ayre att träffa representanter från Barcelona i London. Mötet berör naturligtvis främst Suarez eventuella övergång till Barcelona, men Ayre kommer att ta chansen att intensifiera Liverpools intresse för Alexis Sanchez (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool kommer att träffa representanter från Barcelona i London. Man kommer matt insistera på att Suarez övergångssumma inte landar på mindre än £70-80 miljoner, men Alexis Sanchez kan bli en nyckel i förhandlingarna. Om Sanchez vill till Lierpool kan det gå snabbt för klubbarna att komma överens (The Telegraph).

Dejan Lovren och Ryan Bertrand är fortfarande på Liverpools önskelista över defensiva spelare (The Telegraph).

* * *

Liverpool har gått med på att inleda Suarez-förhandlingar med Barcelona. LFC fortsätter att kräva £80 miljoner för Suarez, men man förväntas även intensifiera sitt intresse för Alexis Sanchez när man träffar Barcelona vid förhandlingsbordet (The Guardian).

Dejan Lovren är fortfarande Liverpools huvudspår på mittbackenspositionen. Kroaten tror vilja flytta till LFC, trots konkurrerande intresse från Pochettinos Tottenham. Däremot har värvningsförsöket av Alberto Moreno strandat, då Sevilla kräver £20 miljoner för honom; det är £4 miljoner mer än vad LFC vill betala. Detta har fått Liverpool att återuppliva sitt intresse för Ryan Bertrad, medan man även är ute efter Lazar Markovic och Divock Origi (The Guardian).

* * *

Swansea vägrar sälja sina nyckelspelare billigt. De kräver £25 miljoner för Wilfried Bony, £8 miljoner för Michel Vorm, samt £12 miljoner för Ben Davies (The Daily Mail).

Liverpool och Barcelona kommer att träffas inom kort. Barcelona hoppas värva Suarez för £60 miljoner, men Liverpool är inte beredda att sälja för den summan. Liverpool kommer även att klargöra sitt intresse för Alexis Sanchez när man sätter sig vid förhandlingsbordet (The Daily Mail).

Dejan Lovren och Ryan Bertrand är fortfarande på Liverpools önskelista över defensiva spelare (The Daily Mail).

* * *

Idag onsdag kommer Liverpool och Barcelona att träffas i London. Liverpool kräver £80 miljoner för Suarez – eller £50 miljoner plus Alexis Sanchez (The Mirror).

* * *

Idag kommer representanter från Barcelona att flyga till London för att träffa Ian Ayre. Liverpool kräver £80 miljoner för Luis Suarez, men Alexis Sanchez kan bli en nyckel i förhandlingarna. Barcelona vill gärna inkludera Sanchez i en övergång för få ner prislappen (The Daily Express).

Brendan Rodgers vill förstärka försvaret med Dejan Lovren och Ryan Bertrand. Den sistnämnde värderas till £7 miljoner och Chelsea har varit ovilliga att sälja till en konkurrent, men Liverpool hoppas kunna komma överens med Londonklubben. Lovren värderas till £15 miljoner och vill väldigt gärna till Liverpool (The Daily Express).

* * *

Sporting Lissabon har budat £3 miljoner för Ryan Gauld, som förväntas flyga till Portugal för samtal (Sky Sports).

* * *

Lens vill låna Mapou Yanka-Mbiwa, som Newcastle kan tänka sig att låna ut. Marseille, Lille och Bordeaux har blivit erbjudna mittbacken, men har inte råd med hans lön. Att Lens möjligtvis kan få råd beror på att de i så fall endast lånar honom och inte betalar en övergångssumma (The Evening Chronicle).

* * *

Liverpool är intresserade av att rekrytera Klaas-Jan Huntelaar som ersättare till Luis Suarez. Huntelaars kontrakt med Schalke går ut sommaren 2015 och klubben vill förlänga, men han kommer inte att förlänga om målsättningen inte är Bundesligaguld. Schalke ser inte ut att kunna sätta upp en så hög målsättning, då de istället talar om att de talanger chansen och reducera klubbens skuld (Voetbal International).

* * *

Officiellt bekräftad övergång: Diego Costa flyttar till Chelsea.

* * *

Juventus och Roma är några av de många europeiska klubbarna som är intresserade av Eder Balanta (Tuttosport).

Liverpool, Newcastle, Fiorentina och Sevilla har kollat på Rennes tonårsback Sega Coulibaly (Sky Sports).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer
 1. Huntelaar och Lambert? Nej det finner jag väldigt osannolikt.

  • instämmer med föregående, Skulle vi nån gång ha köpt Klaas-Jan Huntelaar så skulle vi ha gjort det för några år sedan, känns som på stark nedåtgående

 2. Enligt Tuttosport så är Liverpool intresserade av Mario Balotelli. När han är på humör så är han ju en sjukt bra spelare men har ju en tendens att ta på sig otroligt dumma kort.
  Är inte helt säker på Balotelli, beror helt och hållet på hur mycket han kostar.

 3. DeAndre Yedlin verkar ju vara spännande! Kanske borde vara något att ersätta GJ med?

  • Snabb som fan är han iaf. Riktigt bra inhopp har han gjort. Men vem som helst kan ju böra en bra match.

 4. Skulle vara kul och se Balo under Brodgers , vad som skulle kunna hända

 5. Suarez ut (£80m)

  James (£50m) och sanchez (£30m) in

  Sen för de övriga miljonerna som ägarna gett oss + eventuella försäljningar köper vid Ricardo Rodríguez (£25m) och en världsklassmittback (ex, Boateng eller Hummels)

  Sturridge
  Sanchez – James – Sterling
  Gerrard – Henderson
  Rodriguez – Boateng – Sakho – Johnson
  Mignolet

  Bänk
  Lambert
  Suso
  Coutinho
  Can
  Ilori
  Skrtel
  Jones

  = slagkraftigt lag och bänk

  Inom de kommande åren hoppas vi på en bra utveckling av Ilori och värvar sittande mittfält och högerback (+komplement till hela laget självklart)

  • Vet inte riktigt om jag ser Boateng som en förstärkning och mittback utav världsklass…

  • Vet att inte alla håller med mig men en fantastisk spelare i mina ögon

  • Du glömde Lallana! Sen..

   Varför skulle boateng ens vilja gå? ^^
   Nej satsa på lovren, Alexis verkar inte sugen. James? Jatack! Men känns inte rimligt.

   Norpa Aurirer (stavning) framför ögonen på Arsenal? Vill inte se Balo i en LFC-tröja. Tycker också Rodríguez är ett hett alternativ.

   Shaqiri på ingång? Sen hade jag gärna sett en stabil witsel på vårt innermittfält! Tror verkligen han hade varit sugen på att spela för en ”riktig” klubb

  • Liverpool kommer inte spela 4-5-1 nästa säsong då det inte passa Gerrard. Han måste ha två mittfältare framför sig. Rodgers kommer gå tillbaka till 4-3-3 vilket är det han föredrar.

 6. Det ryktas bara framåt nu för tiden vad hände med alla backar vi behövde?

  Shaqiri hade varit något och självklart James men han spelar väl för Monaco och har vadå, 3milj i veckan efter skatt vilket inte är något vi ens kan matcha innan skatt.