OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Liverpool förväntas göra klart med Divock Origi under de närmaste veckorna. Klubben försöker även värva Lazar Markovic, som kommer att få genomföra övergången om Liverpool betalar omkring £30 miljoner i övergångssumma (The Times).

* * *

Officiellt bekräftat: Will Hughes har skrivit på ett nytt långtidskontrakt med Derby County.

* * *

Tottenham, Arsenal och Marseille är intresserade av Serge Aurier, men för Arsenals del kan Mathieu Debuchy vara ett ännu hetare högerbacksspår (The Daily Mail).

Feyenoord förväntar sig att Stefan de Vrij ska skriva på för Manchester United. Övergångssumman kommer i så fall att ligga på £7 miljoner plus bonusar (The Daily Mail).

Manchester United tror att de kommer att kunna värva Thomas Vermaelen efter VM. Klubbarna förväntas komma överens om en övergångssumma på omkring £11 miljoner (The Daily Mail).

West Ham visar intresse för Mathieu Valbuena, som Marseille är villiga att sälja för £8 miljoner (The Daily Mail).

Fenerbahce har kontaktat Emmanuel Emenike, som de gärna vill sälja för £15 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Tottenham är nära att rekrytera Esteban Cambiasso på free transfer (The Mirror).

* * *

Chelseas ägare Roman Abramovich vill gärna se Andriy Yarmolenko i den blåa tröjan, men Stoke är villiga att betala £12 miljoner och ger således Londonklubben oväntat konkurrens om Yarmolenkos signatur (The Daily Star).

Chelsea är nära att signa Filipe Luis för £20 miljoner (The Daily Star).

* * *

Southampton har intenfisierat sitt intresse för Graziano Pelle och Dusan Tadic (The Daily Echo).

* * *

Imorgon kommer Victor Valdes att genomgå en läkarundersökning hos Monaco. Den långtidsskadade målvakten är numera kontraktslös; han är överens om kontraktsvillkor med Monaco, men det är oklart om skadan kommer att sätta stopp för övergången (El Mundo Deportivo).

* * *

Swansea förbereder ett bud på mellan 8 och 8,5 miljoner euro för Dimitri Payet (La Provence).

11 kommentarer
 1. Är inte £30 miljoner lite väl mycket för Markovic?

  • Han verkar ju onekligen vara en enorm talang, men känns han inte lite väl oprövad för att kosta så mycket? Borde det inte finnas bättre alternativ på yttermittfältspositionen för £30 miljoner?

 2. Markovic £30m ?! Lite väl saftigt kan tyckas! Shaqiri sägs ju ha en prislapp som ligger på ungefär hälften av det. Ser inte heller att Markovic fyller en ev. flyktande Suarez skor. Så ej heller Shaqiri förstås, men den senare känns mer prisvärd.

  Sen måste vi väl se över försvarsalternativen och fylla på med lite kvalité i den delen av laget också? Vet inte om Lovren höjer oss så himla mycket, men tror Rodgers det så får vi lita på honom. Blir det ingen affär med Moreno så vill jag INTE ha Bertrand, men sen finns det andra som nämnts som säkert höjer oss. Drömmen vore schweizaren Rodriguez, men han lär bli för dyr?!

  • Det jag har hört från diverse håll är att utköpsklausulen ligger mellan £20-30m. Dominic King säger 20 och James Pearch säger 25.

   Och jag håller med att Shaqiri känns klar mer prisvärd. Det jag sett av Markovic så är han verkligen inte värd över £20m medans Shaqiri är tillgänglig för så lite som £15 enligt vissa.

   Jag är inte heller direkt förtjust i Bertrand men tar faktiskt hellre honom för dom £6-8m det ryktas om än Rodriguez. Han kommer kosta runt £30m eftersom flera andra storklubbar är intresserade vilket kommer skapa ett budkrig som jag inte tror vi kan vinna.

 3. Rojo vore ett bra alternativ som vb tycker jag. Sett stabil ut åt bägge håll under vm.

  Sanchez vore fortfarande en våt dröm om Suarez lämnar. Bra i Barca och jättebra under vm. Imponerad över hans insats mot brassarna

 4. Pelle
  Vem hade du sagt är en bättre spelare för Liverpool att värva, Markovic vs Shaqiri?

  • Markovic men inte till vilket pris som helst.

 5. £30m för Markovic? Vad kostar Reus?

  • Förmodligen 45-50, men är definitivt ett alternativ jag hellre ser (ifall han vill spela för oss) än Markovic som jag inte har någon koll på alls.

 6. Säljer vi Suarez och inte får Sanchez så hoppas jag (drömscenario) vi lägger alla ”Suarez-pengarna” på ett jättebud på Hummels och Reus. Är förmodligen omöjligt men vore en rokad som skulle göra oss Starkare som lag tror jag. Håller fortfarande tummarna för att Suarez blir kvar…

 7. Oj oj oj Origi vilken talang. Stark, snabb, bollsäker och mogen för sin ålder. Smart av Liverpool att vara ute så tidigt för hans pris lär stiga efter VM o då lär fler klubbar också vara intresserade.

Kommentarer är stängda.