[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Är du trött på att givande diskussioner ’försvinner’ när nya inlägg kommer?

I så fall kan du gå in på Totaal Liverpools forum. I tråden ”Realistisk Silly – min utvärdering av truppen inför 2014/2015” kan du diskutera truppen och vilka förändringar du vill se klubben genomföra i sommar.

* * *

* * *

Enligt den belgiska tidningen Het Laatste Nieuws är Liverpool och Schalke intresserade a Thorgan Hazard, som ägs av Chelsea, men har varit fullständigt briljant för Zulte Waregem under den här säsongen. Lillebrorsan Hazard har rentav varit hela ligans bästa spelare och det är verkligen ingen blåbärsliga vi snackar om.

Het Laatste Nieuws uppger att José Mourinho var på plats för att se Hazard i dennes senaste match, men att portugisen inte har för avsikt att ge honom en plats i Chelseas A-lagstrupp kommande säsong. Istället kommer Hazard att antingen lånas ut eller säljas.

Nästa vecka kommer pappa Thierry Hazard och Thorgan att åka till London för ett framtidssnack med Chelsea. Klart är att intressenter inte saknas – och att Liverpool redan har kontaktat Chelsea rörande sitt intresse för Thorgan.

Hazard

2 kommentarer
  1. Chelsea lär inte låna ut eller sälja till oss efter fiaskot med Moses samt att vi kom före dem i ligan.

  2. Skulle man inte kunna värva typ Marchisio, Coentrao och sen kanske ta in Lamela på ett lån eventuellt billigt köp. Känns som alla har haft en ganska anonym säsong(Kanske inte Coentrao).

Kommentarer är stängda.