[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Är du trött på att givande diskussioner ’försvinner’ när nya inlägg kommer?

I så fall kan du gå in på Totaal Liverpools forum. I tråden ”Realistisk Silly – min utvärdering av truppen inför 2014/2015” kan du diskutera truppen och vilka förändringar du vill se klubben genomföra i sommar.

* * *

Brendan Rodgers vill få in en ny vänsterback i form av Alberto Moreno, men han skulle kosta över £15 miljoner och är dessutom av intresse för såväl Chelsea som Real Madrid. Liverpool visar dessutom intresse för Jonathan Tah och Dani Parejo, men den sistnämnda skulle kosta omkring £20 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Salomon Kalou vill flytta tillbaka till Premier League. Arsenal och Liverpool är intresserade, men det finns även intresse från andra ligor i form av Roma, Atletico Madrid, Monaco och Galatasaray (Sky Sports).

* * *

I januari tackade Hamburg nej till Liverpools bud på €9 miljoner för Jonathan Tah, men nu är LFC beredda att göra ett nytt försök att signa den talangfulla mittbacken (Bild).

Hamburg har stora ekonomiska problem och tvingas kvala för att hålla sig kvar i Bundesliga. Därför kan de mycket väl bli tvingade att sälja sin guldklimp.

* * *

Inter har varit i kontakt med Lucas Leivas agent och är en spelare som klubben överväger seriöst. Han värderas till 13 miljoner euro (Gazzetta dello Sport).

* * *

Emre

Liverpool visar intresse för Bayer Leverkusens mångsidiga spelare Emre Can. 20-åringen spelar främst defensiv mittfältare, men kan även hantera fler positioner, så som vänsterbackspositionen. Om Emre flyttar inom Tyskland är Bayern München den enda troliga destinationen, eftersom de har möjlighet att köpa tillbaka honom för en fastställd summa (Kicker).

I dagens The Times skrev Tony Barrett som bekant att Liverpool är ute efter en defensiv mittfältare som komplement till Steven Gerrard. Kanske kan Emre bli den spelaren?

* * *

Manchester City befinner sig i pole position för att signa den kontraktslösa högerbacken Bacary Sagna och parterna kommer att förhandla under nästa vecka. Chelsea, Liverpool och Paris Saint-Germain har också visat intresse för Sagna, men City är villiga att erbjuda honom en veckolön på £100 000 (GOAL.com).

11 kommentarer
 1. Har för mig att g Johnson tjänar 110 000 i veckan, snacka om överbetald. Vi måste skeppa han i sommar, så brutalt dålig defensivt.

  Hade absolut kunna byta Johnson mot sagna.

  • Ja, Johnsons tjänar någonstans däromkring, men frågan är väl om Sagna verkligen vore den bästa lösningen? Han vill säkert ha en fet sign-on bonus, ungefär lika hög lön och dessutom flerårskontrakt.

 2. Svårt att säga vad Emre Can kan komma att kosta men det är en jävligt duktig spelare och jag hade gärna sett honom i Liverpool, att han dessutom förstärker två positioner där vi är tunna är en klar fördel.

  • Ja, Emre Can är duktig och Rodgers underströk nyligen att han gärna ser att nyförvärven är mångsidiga. Det ger honom fler taktiska möjligheter och bättre backups vid skador.

  • Skulle en spelare som Kovacic kunna vara backup till Gerrard och samtidigt konkurrera med de andra mittfältsplatserna?
   I mina ögon hade han varit en fantastisk värvning.
   Efter att kollat lite på olika spelare är mina favoritvärvningar:
   Moreno
   Kovacic
   Lallana
   Griezmann

   Har inte riktigt fastnat för en mittback ännu…Varane hade dock suttit fint.

  • Can och Kovacic ganska lika typer av spelare?

  • Jag har sett Can för lite.

 3. Borde inte Hakan Çalhanoğlu vara intressant om HSV har ekonomiska problem?

  • Jo, fast Bayern München och några andra storklubbar verkar vara ute efter honom.

 4. Hur mycket vi än skriver och spekulerar har vi inte en aning vad som kommer anlända!
  Kollar man genom åren så har vi megastrul att få hit spelarna..
  Slutar nog med Delph,Diame,Caulker

  // Logiskt

  • De senaste 3 fönstren:
   – Sturridge
   – Coutinho
   – Mignolet
   – Touré
   – Sakho
   – Ilori
   – Cissokho (lån)
   – Moses (lån)
   – Alberto
   – Aspas

   Har jag glömt någon? Visst, verkligen inte bara fantastiska värvningar, men CL förändrar en del i både pengar och attraktionskraft…

Kommentarer är stängda.