Liverpool visar starkt intresse för CSKA Moskvas Seydou Doumbia, 23. Representanter från Liverpool i form av Laurent Viaud och Steve Hitchen träffade direktören Roman Babaev samt Doumbias agent Payot efter CSKA:s 4-0-seger mot Nalchik (Twitter).

Kommentar: Doumbia är en oerhört snabb och målfarlig anfallare. En spjutspets som är en bra avslutare. Typisk djupledslöpande måltjuv. Har sprutat in mål för CSKA och dessförinnan för schweiziska Young Boys. Kanske skulle han kunna komplettera Liverpools anfallsuppsättning på ett bra sätt?

* * *

Juventus visar intresse för Nani. Dessutom planerar de att buda på Gareth Bale (Tuttosport).

FC Dallas talang Brek Shea kommer att provträna med Arsenal under en månads tid. Han ansluter efter USA:s träningslandskamper mot Frankrike och Slovenien (The Daily Mail).

PSG är intresserade av Ryad Bouzebouz (Sport 10).

Sevilla kommer att försöka värva Marouane Chamakh i januari (Estadio Deportivo).

Manchester United vill ersätta Dimitar Berbatov med Klaas-Jan Huntelaar (The Daily Star). United visar även intresse för Kwadwo Asamoah, som Udinese vill ha £8 miljoner för (The Daily Mail).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Om Udinese ”bara” vill ha £8 miljoner för Asamoah då tycker jag att vi ska vara där och hugga.
  En väldigt bra central mittfältare som jag tror kan komplettera de vi redan har på ett bra sett.

 2. Fantastiskt hur du hittar allt Pelle. Uppskattar det till max!

 3. Riktigt bra blogg, är en daglig besökare. 🙂
  Vad tycker ni om llorente fernando?

  • george, Jag tycker att Llorente är fruktansvärt bra. För ett år sedan hoppades jag på honom till LFC men efter värvningen av Carroll känns inte Llorente som rätt spelartyp att köpa. Om vi snackar Bilbao-spelare skulle jag hellre signa Muniain.

 4. Eller Fernando Llorente. Otroligt bra spelare och påminner för mig ganska mycket om Cavani. Dock väldigt eftertraktad av storklubbar.

 5. Känner mig tveksam till om Muniain håller för PL. Hade hellre sett Xherdan Shaqiri som verkar ha lite mer kött på benen.

  • POol, Jag brukade vara tveksam till Muniain i PL men inte längre. Han har utvecklats mycket senaste året. Mognat. Klart att Shaqiri är starkare men Muniain är ju lika smidig som en kanin.

 6. Annars Leandro Damião med suarez hade inte varit helt fel.

 7. Doumbia ser väldigt intressant ut. Men jag tycker inte vi skall förstärka i anfallet, det är dags att hitta Gerrards ersättare.
  Problemet är att det inte finns så många kandidater som påminner om Steven, har någon nåt bra rimligt förslag?
  Eller skall vi ändra system till att alltid spela 442. Då behöver vi ha in en anfallare till.
  En sak är säker dock, vi behöver mer fart och snabbhet.

 8. Håller med om att det är viktigt att börja leta efter Gerrards efterträdare. Jag hoppas enormt mycket på Shelvey och tror att han kan gå riktigt långt, men jag tror inte att han är tänkt för startelvan inom de närmsta 2-4 åren. Hamsik tycker jag skulle vara ett utmärkt köp. Han har det mesta en COM behöver och jag tror inte han skulle tacka nej till Liverpool. Han skulle även kunna övertala Lavezzi och Cavani om att flytta.

 9. Peter, jag har sett få landslagskamper samt youtube.

  Angående Gerrards ersättare så tycker jag vi ska signera Hazard samt flytta Henddo centralt.

  Erik, Napoli grabbarna hade varit drömmen. 🙂

 10. Bara tänk Sicken vinst napoli gör på dessa 3! Jag vill med hitta en sån spelare till pool! Som kostar naada! Och blir världsklass!! Imponerande scoutning!

 11. Dessutom läste jag för ett tag sen att Zlatan tjänar mer än hela Napolis elva.

 12. Känns dock som om Hazard blir svår att få. Alla kommer jaga den spelaren, bara att hoppas på att vi fick förtur genom Cole affären. Han är den rätte att ersätta Gerrard.

  Hamsik har varit lite osynlig i år,klart överglänst av Lavezzi. Är en bra spelare men är också lite överskattad. Och han kommer bli dyr.

  Den jag kan tänka mig är den grymt underskattade Kagawa i Dortmund. Väldigt bra med bollen,snabb,målfarlig och ett grymt spelsinne. Skulle bli ett av dem billigare alternativen också plus att vi skulle sälja en jävla massa tröjor i Japan.
  Alltså en win-win situation. Bra spelare som drar in en jäkla massa pengar.