!

Officiellt bekräftade övergångar:

– Jaime Valdes från Sporting Lissabon till Parma.
– Danijel Pranjic från Bayern München till Sporting Lissabon.
– Hamit Altintop från Real Madrid till Galatasaray.
– Jonatan Lucca från Internacional till AS Roma.
– Davide Chiumiento från Vancouver Whitecaps till FC Zürich.

* * *

Liverpool är intresserade av Igor Denisov och mittfältarens agent bekräftar att Liverpool är en av intressenterna. Zenit värderar honom till hela 20 miljoner euro, vilket får Liverpool att tveka (tden.ru).

Liverpool är intresserade av Bolognas uruguayan Gaston Ramirez och Zenits mittfältare Igor Denisov(Metro).

Liverpool är INTE ute efter att köpa Joe Allen (The Independent). Många andra källor hävdar dock alltjämt att Liverpool är intresserade av den walesiska mittfältaren.

* * *

Fabio Capello är mycket nära att skriva på ett tvåårskontrakt med det ryska fotbollsförbundet. Om Capello skriver på kommer han att tjäna 5 miljoner euro om året som förbundskapten för Ryssland (Sport Express).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Härligt att Gaston Ramirez ryktena fortsätter att florera, de gillas starkt 🙂

 2. Vi har nu sålt två av våra kantlöpare, Bella verkar vara på väg ut.. Vi ryktas ha köpt Borini (i princip klart). BR verkar gilla Sterling. Ingen kan ha missat att Hendo var värdelös på kanten men faktiskt helt ok centralt. M.a.o. för stunden verkar det bara vara Downing och Sterling som vi har som alternativ till kanterna. För han tänker väl inte skicka ut Suarez? Alltså borde 1-2 nya kantspelare vara på ingång, Ramirez känns därför mer och mer aktuell.

 3. Håller med OS. Jag tror G.R blir den spelare Rodgers utlova att vi suppotrar skulle älska. Precis som du säger har vi ju skickat Maxi o Kuyt så nått lär vara på g iaf, för nån Hendo ser jag inte som en kantspelare!

 4. Jag skulle föredra Suarez på en kant, något som skulle innebära större rörelsefrihet och högst troligt också en mer ofta rättvänd Suarez. Även fast han spelar centralt söker han sig gärna ut och ”börjar” därifrån.

 5. Affelay för en 6 milj euro hade suttit fint. Barca vill bli av med honom och har visst satt den prislappen. Fynd varning.

  • Ian Rush: Jepp, läste i spanska media att Barcelona vill sälja Afellay för att få råd med Javi Martinez. Liverpool var mycket intresserade innan Afellay flyttade till Barca, men det har inte funnits några heta rykten om honom till LFC på sistone.

 6. Gaston ramirez , Adam Johnson och Clint dempsey in.

  Sen köper vi cavani i vinter när han märker att Liverpool går bra och har redan 3 från Uruguay… Då tror jag cavani gärna kommer.

  Klubben snålar bara nu tror jag när vi inte har någon chans på stjärnorna.
  Ägaren vill inte lägga ut överpriser på spelare som han gjorde förra sommaren.

  Carroll va minst dubbla priset mot vad han är värd.
  Smart av ägarna att agera på detta viset.

  Rodgers verkar använda dom få pengarna han får på ett klokt sätt dessutom så jag tror Liverpool har många ljusa år framför sig nu 🙂

 7. Sälj dessutom bellamy ( tyvärr) , carroll ( äntligen) , och Adam.

  Cole och aquilani är ju givna att skicka iväg .

  På så vis har vi en optimal trupp med unga utvecklingsbara spelare och ändå utrymme för något nyförvärv om det skulle behövas.