[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool och Chelsea har haft dragkamper om flera spelare under de senaste åren. Två exempel är de unga mittfältarna Lazar Markovic och Mohamed Salah, som var högintressanta för båda klubbarna och så småningom skrev på för Liverpool respektive Chelsea.

Nu kan klubbarna vara på väg att ge sig in i ytterligare en dragkamp. Enligt The Mirror är Liverpool och Chelsea nämligen väldigt intresserade av Bayer Leverkusens supertalang Julian Brandt. Båda klubbarna har scoutat Brandt och Brendan Rodgers har redan personligen varit på plats för att granska 18-åringen i detalj.

Brandt är i första hand yttermittfältare och kan spela på båda kanterna, men han är även duktig på den offensiva mittfältspositionen. I slutet av förra året värvade Bayer Leverkusen honom från Wolfsburg. Då skrev Brandt under ett kontrakt med Leverkusen, som innebär att han är kontrakterad till 2019. Det är inte sannolikt att Leverkusen är villiga att släppa honom för en struntsuma.

Om Brandt hamnar i Liverpool kommer han naturligtvis att få oerhört hård konkurrens om speltid. Klasspelare som Raheem Sterling, Adam Lallana, Lazar Markovic och Philippe Coutinho spelar samtliga på liknande positioner även om flertalet kanske i första hand är centrala spelare, medan Brandt hittills under sin korta karriär mest har spelat yttermittfältare. Man ska dock ej glömma att Liverpool har exempelvis Jordon Ibe som är ett år äldre än Brandt och också är en stor talang.

1 kommentar
  1. Jag misstänker att Coutinho kommer vika ner sig när konkurrensen hårdnar. Han behöver känna att han är en de glänsande offensiva stjärnorna. M a o, bra att Rodgers spanar i talanger som kan fylla på när ovan nämnda Liverpoolspelare blivit varma i kläderna. Det är ju inte fel att ha en sådan mångsidig spelare i truppen.

Kommentarer är stängda.