Det går heta rykten om att Liverpool vill köpa Cerro Porteños talangfulla anfallare Sergio Diaz, 16. Enligt Fox-jornalisten Christian Martin befinner sig klubbarna i förhandlingar om Diaz. Martin hävdar att Cerro Porteños vill ha 11 miljoner dollar för Diaz – och att Liverpool tycker att detta är ett rättvist pris.

* * *

Aston Villa har offentliggjort att Fabian Delph har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Kontraktet sträcker sig över 4,5 år.

7 kommentarer
 1. Förefaller vara en avig målskytt som kan avsluta med båda fötterna. Spännande. Nån som sett honom in action?

  Bara jag som tycker att han har lite oslipad Suarez i sig?

 2. Ser lovande ut, speciellt om killen bara är 16 år! Känns som en avig spelare med låg tyngdpunkt, inte helt olik Suarez i spelstilen 🙂

  Skulle vara kul om han kom till Liverpool och fick utvecklas i vår skola.

  • Reglerna i Sydamerika gör att han får inte komma förrän han fyller 18 år så vi får vänta på honom och hoppas han fortsätter utvecklas. Dock kan man skriva kontrakt med honom redan nu.

 3. Tycker nog att vi ska lägga lite mer krut på färdiga spelare i januari om vi över huvudtaget ska lägga upp slantar för nåt nyförvärv.

  • Precis. Mycket pengar dessutom för en 16-åring??

 4. Jag kan aldrig glömma efter att ha läst en liten bit ur hans självbiografi, hur nära det var att Christiano Ronaldo kom till Liverpool innan han hamnade i United. Ska vi lyckas värva de här talangerna som sticker ut gäller det nog att göra det tidigt. Ska vi lyckas de närmsta 10 åren måste vi se till att vi scoutar och värvar smartare än alla andra. Vi har helt enkelt inte råd att hänga med annars.

 5. Det Liverpool måste lära sig är att värva kvalitet, typ som Sanchez eller Di Maria. Vi har värvat för framtiden med väldigt mycket pengar, lägg ordentligt med pengar på någon som går in och levererar direkt istället.

Kommentarer är stängda.