[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool är den klubben som är hetast på Moussa Sissoko. Liverpool förbereder ett bud på Sissoko – som man hoppas få för mindre än £10 miljoner (The Northen Echo).

* * *

Aston Villa har identifierat Basels yngling Breel Embolo som en potentiell ersättare till Christian Benteke. Embolo värderas till £10 miljoner (The Mirror).

West Ham är nära att värva Angelo Ogbonna för £8 miljoner (The Mirror).
Ogbonna har tackat nej till Everton och istället accepterat en flytt till West Ham (The Daily Mail).

West Ham hoppas göra klart med Manuel Lanzini under denna vecka (The Mirror).

* * *

Manchester United är nära att värva Torinos ytterback Matteo Darmian för €18 miljoner (Sky Italy).

Roma och Edin Dzeko är överens om en årslön på €4,5 miljoner men de är inte beredda att matcha Manchester Citys krav på €20 miljoner (Sky Italy).

6 kommentarer
  1. Vilken position spelar Sissoko på? Var skulle han passa in i vårt system och vad är hans styrkor? Kan inte säga jag sett mkt av honom.

  2. Vad jag sett av honom så är han en kraftfull offensiv mittfältare som löper mkt i djupled, även ganska målfarlig. Jag gillar honom och vad jag vet så var vi nära att värva honom från toulouse. Frågan är dock om vi inte har tillräckligt med offensiva mittfältare.

    • Håller med, Sissoko kan skapa saker på egen hand tack vare sin genombrottskraft och råstyrka (lite likt Yaya). Bra spelare, men som sagt kanske det vore smartare att lägga pengarna på DM, VB eller striker istället?

  3. Är det Darmian som nämns till United där?

  4. Sissoko är box to box spelare. Sådana spelare är svåra att hitta, iaf bra sådana. Hendo löper mycket men har inte världensbästa avslut men bättra på att passa än Sissoko.

    Detta skulle vara en fantastisk värvning. Tillskillnad från Hendo är han målfarligare, bra avslutare och stark. Riktig hög arbetskapacitet. Tänk att ha Milner, Hendo och Sissoko, fy fan, skulle tackla och löpa sönder motståndarna. Värvas Sissoko så tror jag helt hundra på att Rodgers kommer lira 4-3-3 med Milner så en lågsittande playmaker med hendo och Sissoko som två duracell kaniner.

    Denna kändes gött mitt under Ramadhan, hoppas!

Kommentarer är stängda.