[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Atletico Madrid offentliggjort att Liverpool har avbrutit Javi Manquillos tvååriga låneavtal.

Manquillo kommer därmed inte att ansluta till Liverpools försäsong.

* * *

Lästips:

Kommentar: Vad förväntade sig Liverpool av Manquillo?

6 kommentarer
  1. Förstår inte riktigt hur man tänkte med Manquillo? Tyckte han spelade bra när han fick lira i början av säsongen, och hade väl varit en bra cover denna säsong då Glen försvinner? Beror iofs på vilket spelsystem man använder, men gissar att vi återgår till en fyrbackslinje då Clyne är ytterback främst och inte Wingback (som typ Lichsteiner i Juve).

    Potentiella ytterbackar: Moreno, Enrique, Clyne, Wisdom, Gomez(lån?) och Flanagan(skadad, kommer formen tillbaka?) Tror Manquillo hade varit utmärkt att ha som back-up!

  2. Känns som BR tror på Wisdom och Flanno. Annars hade det inte varit smart att låta Manquillo lämna. Konstigt lån från början.

  3. Tråkigt då Manquillo är betydligt bättre än både Wisdom och Flanagan enligt mig, ser även större potential i Maquillo som jag tycker vi slarvat bort till viss del. Kommer göra bra ifrån sig i Atletico Madrid.

  4. Tycker detta kändes helt ok. Satsar hellre på våra egna talanger som back up. Wisdom är stabil defensivt. Sedan har vi Gomez och Flanno när han kommer tillbaka. Det skulle bli för många och även om Manquillo var ok så var han fysiskt väldigt svag som högerback. Helt rätt just nu sedan vet man aldrig hur killen kommer utvecklas vilket han kommer göra men tar nog ett par år innan han blir riktigt bra och hur kul är det om vi utvecklar honom och sedan så köper atletico tillbaks honom. Tror att han bara var en back up och att vi inte hade pengar kvar att värva en högerback förra säsongen.

    • Tycker Manquillo är bättre än Wisdom och ser mer potential i killen! Gomez gissar jag lånas ut för att få speltid, vore inge bra för en såpass ung kille att nöta bänk!

  5. Läser man Atleticos statement så förstår man varför. De ville ha mer minuter speltid för Manquillo. Lfc kan inte erbjuda det så han tas hem igen. Alltså var Manquillo aldrig en spelare vi skulle signa utan en backup tills vi hittade en permanent HB. Läs Clyne!

Kommentarer är stängda.