[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool är intresserade av Rui Patricio, som Sporting skulle sälja för €15 miljoner (O Jogo).

* * *

Liverpool och Arsenal är intresserade av Asier Illarramendi. Arsenal har varit intresserade under en längre tid, medan Liverpools intresse växt avsevärt på sistone. Illarramendi skulle älska att flytta till Liverpool om klubbarna kan komma överens om övergångsvillkoren (Marca).

* * *

Jordan Henderson är beredd att skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool. Det verkar troligt att Henderson kommer att skriva ett nytt fyraårskontrakt värt £100 000 i veckan (The Mirror).

* * *

Liverpool är åter igen intresserade av Swanseas mittback Ashley Williams. 30-åringen har flera år kvar på sitt kontrakt (The Mirror).

Liverpool vill signa Fulhams talang Patrick Roberts, som har ett år kvar på sitt kontrakt med Londonklubben (The Mirror).

Roberto Mancini vill ge Mario Balotelli en ny chans i Inter. Klubben är dock bara villiga att sanktionera ett lån (The Mirror).

* * *

Manchester United tror att de har vunnit dragkampen om Memphis Depay. United har nämligen informerat PSV om att de är villiga att matcha deras prislapp, som ligger på £25 miljoner. Liverpool är däremot inte villiga att betala mer än £20 miljoner för Depay (The Mirror).

Manchester United är även ute efter Mats Hummels och Nathaniel Clyne. Borussia Dortmunds prislapp på £35 miljoner utgör inget hinder för United, som även är villiga att betala £20 miljoner för Clyne (The Mirror).

* * *

Jordan Henderson var nyligen ytterst nära att skriva på ett nytt kontrakt på £100 000/veckan – men Raheem Sterlings beslut att tacka nej till £100 000/veckan och kräva närmare £150 000 i veckan har fått Henderson att tänka på saken en gång till. Hendersons rådgivare menar att mittfältaren borde tjäna lika mycket som Sterling, om inte mer. Till skillnad från Sterling är dock inte Henderson särskilt angelägen om att försöka få fram en flytt och hans inställning i kontraktsförhandlingarna är inte lika konfronterande. Samtidigt är Liverpool inte heller överens om ett nytt kontrakt med Martin Skrtel. En av anledningarna till att Liverpool vägrar tillgodose Sterlings krav är att de inte vill att spelarnas löner rent generellt ska skena iväg – någonting som skulle kunna göra att man även skulle bli tvungna att betala nyförvärven mer. Även om Liverpool insisterar på att man inte kommer att sälja Sterling i sommar, så kan det bli så att man säljer för £50 miljoner om någon verkligen budar den summan (The Daily Mail).

James Milner kommer inte att ta ett definitivt beslut om sin framtid förrän efter säsongen. Liverpool, Arsenal, Everton, Inter, Roma och Valencia rycker i Milner (The Daily Mail).

Utöver Milner är Inter även intresserade av att hämta in Samir Nasri och Yaya Touré (The Daily Mail).

Radamel Falcao kommer att få problem med att hitta en ny toppklubb i sommar såvida han inte accepterar en sänkning av sin nuvarande vekcolön, som tror ligga på omkring £265 000. Det verkar inte so matt Manchester United ämnar att utnyttja sin köpoption (The Daily Mail).

10 kommentarer
 1. Depay kan vi tyvärr glömma. Ett United som leds av en holländare och som gärna öppnar upp plånboken kan vi inte alls konkurrera med. Speciellt inte om vi missar CL.

  • Om Sterling sticker så måste vi ju bara slanta upp. Gärna för Depay.

  • Liverpool har dock en väldigt god relation med Depay och hans agent samt visat sitt intresse för honom en väldigt lång tid. Att han skulle gå till United bara för att van Gaal är där är inte så säkert. Det kan lika gärna väga emot hans beslut då det är knappast så att hans f.d. spelare direkt hyllar honom till skyarna medan andra rent av kallar honom för avskum.
   Jag skulle verkligen inte säga att Liverpool borde bara släppa intresset för honom bara för att United är ute efter honom.

  • Vem vet, om Van Gaal gjorde ett dåligt intryck på Depay i somras under VM kanske det blir det som avgör vart han går!? 😉

 2. Vad tror ni om att försöka värva antingen Benteke eller Bacca till sommaren?

  • Benteke och Sturridge på topp hade varit intressant och så Origi som backup.

 3. Om man vill hosta upp pengar så ser jag att man går efter namn som Vietto, Dybala och Depay. Men med tanke på att vi troligen torskar CL så ser det sjukt mörkt ut. Isåfall är det bara feta löner som kan locka.

  • Alla spelare du nämner har knappast några jättelöner i dagsläget. Tvivlar starkt på att någon av dom du nämnde har en lön på över £30.000/månaden.

 4. Finns det inga schyssta asiatiska spelare? Skulle gärna vilja ha in en i liverpool så man kan få in en stor kassakista från diverse inkomster det skulle inbringa. Reklam souvenirer, tröjförsäljning etc.

  • Heung Min Son eller vad han nu heter i Leverkusen? Kostar nog en bra slant dock. Eller BR kanske är sugen på ytterligare en Saintsspelare i Yoshida^^

Kommentarer är stängda.