Ingen Goretzka, men kanske en engelsk talang, samtidigt som Sturridge är på väg till Inter.

Det blir ingen Leon Goretzka i Liverpool. Bayern München har nämligen offentliggjort att mittfältaren kommer att flytta dit efter säsongen.

* * *

En som däremot kan hamna i Liverpool är Ezri Konsa.

Konsa är en 20-årig mittback som är ordinarie i såväl Charltons som Englands U20-landslag.

Kent Live uppger att Liverpool ligger närmast till hands för att signa Konsa, som Charltons ägare Roland Duchatelet har för avsikt att sälja. Everton och flera andra PL-klubbar är också intresserade av ynglingen.

* * *

Pålitlige Melissa Reddy på GOAL.com kommer med en uppdatering rörande Daniel Sturridges vara eller icke vara i Liverpool.

Reddy skriver att Inter ligger i ’pole position’ till att signa Sturridge, eftersom de har framfört ett seriöst erbjudande. Inter ska vara beredda att betala hela anfallarens lön samt en väsentlig låneavgift till LFC, samt ”a path to making the deal permanent”, vilket ju kan tolkas på lite olika sätt.

Sevilla är också intresserade, men de är redan inblandade en transferkarusell. De var nämligen ytterst nära att signa Michy Batshuayi, men Andy Carrolls skada gjorde att Chelsea inte fick in en ersättare och affären blev inte av.

2 kommentarer
  1. Tror ni att man släpper både Coutinho och Sturridge i samma vinterfönster utan att ha minst en offensiv spelare på väg in?

    • Det tror jag inte, Klopp inser att han behöver bredden. Vi ska lägga upp en TL-panel imorgon, den kommer handla om bla transfers.

Kommentarer är stängda.