Liverpool scannar marknaden i Frankrike, Spanien och Tyskland i sin strävan att hitta nya talanger till truppen.

* * *

Liverpool och Real Madrid är i ”aktiv kontakt” med Rennes angående Eduardo Camavinga. Megatalangen kan lämna den franska klubben för €42m (Le 10 Sport).

* * *

Liverpool, Arsenal, Manchester United och Manchester City vill värva Le Havres talang Pape Gueye (Julien Laurens, ESPN).

* * *

Liverpool är favoriter till att signa Schalkes unga mittback Malick Thiaw. Han har en utköpsklausul på £7m i sitt kontrakt (Arena Napoli).

Liverpool är intresserade av Ferran Torres. Den duktige Valencia-talangen har en utköpsklausul på €90m, uppger spanska medier, men detta stämmer förmodilgen inte då han skrev på kontraktet på sin 18-årsdag. Eftersom Torres nuvarande kontrakt går ut sommaren 2021 kommer Valencia bli tvungna att sälja för betydligt mindre om de inte lyckas övertyga honom att förlänga. Liverpool är intresserade, men man har tuff konkurrens om hans signatur; Real Madrid, Barcelona, Manchester City och Juventus är nämligen också intresserade av den flyfotade Torres (Mirror).

West Ham är en av klubbarna som är intresserade av Loris Karius, som är tillgänglig för £4,5m (Voetbal24).

Besiktas visar intresse för Nathaniel Clyne, som blir free agent efter säsongen (Posta).

* * *

Liverpool planerar att sälja Marko Grujic i sommar. Hertha Berlin vill gärna köpa loss honom, men även Eintracht Frankfurt är intresserade (FNP).

* * *

Werder Bremen vill köpa loss den inlånade duon Omer Toprak och Leonardo Bittencourt, förutsatt att de lyckas undvika nedflyttning, men de behöver sälja för att finansiera köpen. Den hetaste kandidaten att säljas är Milot Rashica, som är intressant för Liverpool och Aston Villa. Weder Bremen begär €38m för Rashica (Deich Stube).

* * *

Barcelona vill köpa Lautaro Martinez i sommar, men de måste sälja flertalet spelare för att finansiera detta. Samuel Umtiti är till salu, men hans skadeproblem gör att en försäljning förefaller osannolik. Inte ens Antoine Griezmann sitter helt säkert när Barcelonas utförsäljning inleds (AS).