. . .

I skymundan av Carraghers besked fortsätter media att vräka ur sig LFC-rykten. Mer reflektioner om Carra kommer senare, men här är några färska rykten:

Liverpool är villiga att betala 12 miljoner euro för Inters slovenska toppmålvakt Samir Handanovic. Inter tror dock att Liverpool är så pass angelägna om att värva 28-åringen att de försöker pressa fram en övergångssumma på uppemot 20 miljoner euro (TMW).

* * *

Dinamo Moskvas sportdirektör Dmitry Galyamin hävdar att Liverpool försökte låna Balazs Dzsudzsak i januaris transferfönster. Galyamin avslutade dock diskussionerna omedelbart, eftersom ett lån inte var något alternativ för Dinamo (Skysports.com).

* * *

Fabio Borinis agent Marco De Marchi har förnekat att Fiorentina har tagit kontakt med honom rörande LFC-anfallaren (firenzeviola.it).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Försök att sälja Reina för 6-8 Miljoner Euro. Eller gör ett försök att byta mot handanovic samt pengar.

  Om Reina lämnar vilket han förhoppningsvis gör, vilket lag tror ni han hamnar i? Mitt tips är att han går till Atletico Madrid om Chelsea tar tillbaka Courtois.

 2. Vill Inter verkligen sälja honom?
  De köpte honom väl inför förra säsongen?
  Hur är han med fötterna?

 3. Det bästa vore väl om Reina spelade upp sig och vi slipper köpa ny målvakt. Kanske köpa någon ung som kan erkätta på sikt.

  Det viktiga är att vi stöttar Reina fullt ut sålänge han är kvar i klubben!