Liverpool är intresserade av Iker Muniain (Twitter).

* * *

Chelsea ligger närmast till hands för Eden Hazard, då de förde diskussioner med megatalangens representanter i januari. Hans representanter har även pratat med ytterligare en klubb – troligtvis Tottenham – och de planerar att prata med övriga intresserade PL-klubbar mellan nu och när sommarens transferfönster öppnar, och därefter ta ett beslut om nästa klubbadress. Liverpool och Manchester City har också uttryckt intresse för Hazard, medan Arsene Wenger aldrig har gjort någon hemlighet av att han gärna vill signa Hazard (GOAL.com).

* * *

Sylvain Marveaux kan ha spelat färdigt den här säsongen. Orsaken är den långdragna ljumskskada som har hållit fransmannen borta från spel sedan november förra året (The Evening Chronicle).

* * *

Arsenal har intensifierat sitt intresse för Daniel Sturridge, som är missnöjd med sin roll som högerytter i Chelsea. Samtidigt vill Sturridge skriva på en kontraktsförhandling med löneförhöjning, men Chelsea har varit ovilliga att ens inleda förhandlingar. I dagsläget återstår 2,5 år på hans nuvarande kontrakt (The Daily Mail).

Xherdan Shaqiri befinner sig i Tyskland för att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen med Bayern München (Bild).

Anzhi Makhachkala förbereder ett bud på 25 miljoner euro för Wesley Sneijder (Mediaset).

* * *

Manchester City är intresserade av Nicolas Gaitan, som ju även är intressant för Manchester United (The Mirror).

Blackburn kommer bara att få £675 000 i kompensation om Junior Hoilett skriver på för Bayern München (The Mirror).

* * *

Barcelona kollar på sätt att finansiera ett bud på £50 miljoner för Gareth Bale. De överväger att sälja talanger som Cristian Tello, Isaac Cuenca och Jonathan Dos Santos för att kunna signa Bale, som toppar klubbens önskelista. Arsenal, Chelsea och Manchester United har visat intresse för Tello och Cuenca, men Spurs kommer att ges möjligheten att signa honom först om de accepterar en försäljning av Bale. Barcelona är dock aningen luriga, då de vill ha ”buy-back deals” om de ska sälja talangerna, vilket innebär att de kan köpa tillbaka de för en fastställd summa. Den sortens övergångsvillkor tog bland annat Romeu till Chelsea förra sommaren (The Daily Express).

Chelsea vill signa Radamel Falcao. Colombianen har en uköptklausul på £50 miljoner, men Atletico Madrid vore beredda att sälja för en mindre summa om Fernando Torres inkluderas i övergången (The Daily Star).