Fler värvningar kan vara på ingång, rapporterar vanligtvis pålitliga källor.

När Totaal Liverpools podcast listade de bästa LFC-rapportörerna toppade Melissa Reddy den ärofyllda listan. GOAL:s duktige skribent har fortsatt att briljera och vi kan därmed glädjas lite extra åt att just hon nu uppger att Liverpool kommer att fortsätta storsatsa.

Idag skriver nämligen Reddy att Liverpool är intresserade av flera intressanta namn. Leon Goretzka är av intresse, men han kan förstås välja och vraka mellan toppklubbar och kommer att meddela sitt val under nästa månad. Eftersom Goretzka blir free agent efter säsongen kan han lämna för en mindre summa i januari eller som Bosman nästa sommar.

Vidare hävdar Reddy att Liverpool är intresserade av Sergej Milinkovic-Savic, men påpekar samtidigt att serben värderas till £90 miljoner och att många andra klubbar också är intresserade av honom. Monacos franska landslagsman Thomas Lemar, som ju föredrog LFC framför Arsenal i somras, är också fortsatt aktuell.

Reddy skriver dessutom att LFC fortfarande är intresserade av att ta in en till mittback. Namn som nämns i sammanhanget är Jose Gimenez, Aymeric Laporte och Manuel Akanji.

Slutligen behandlar Reddy målvaktsfrågan där hon uppger att klubben ännu inte har tagit ett beslut. Möjligtvis har nuvarande målvakter fortfarande chansen att stanna om de presterar bra resten av säsongen?

Nu på slutet har dock franska källor hävdat att Liverpool är intresserade av Kevin Trapp, som vill lämna PSG i januari. Tysken skulle kosta €15 miljoner att köpa loss från PSG, som i vanlig ordning brottas med att trixa till siffrorna inför kommande Financial Fair Play-granskningar. Det är dock svårt att bedöma om Liverpool verkligen är intresserade av Trapp eller om vi endast ser ytterligare en agent som försöka ”pimpa” som klient runtom i fotbollseuropa. Klart är i varje fall är att Trapp vill röra på sig nästa månad.

2 kommentarer
  1. Hur trovärdiga är Marca? Nu ska de tydligen veva igång Coutinho-ryktet igen.

    • Inte trovärdiga i somras gällande Coutinho iaf.

Kommentarer är stängda.