Liverpool visar stort intresse för Ibrahim Afellay. Mittfältarens agent Rob Jansen besökte nyligen både Liverpool och Valencia för att prata om 24-åringen. Inter, Atletico Madrid och Manchester United uppges också vara intresserade av honom (Voetbal International).

I stort sett samtliga Europas storklubbar är intresserade av Anderlechts makalösa talang Romalu Lukaku, men Tottenham och Real Madrid ser ut att vara mest angelägna för tillfället. Anderlecht vill ha omkring £20 miljoner för anfallaren, vars agent Christophe Henrotay förklarar angående ett eventuellt klubbyte: “Many clubs are interested and the decision is not easy. It’s necessary to find the best option and that’s not just about the financial issue ” (The Mirror).

Manchester United vill värva Pepe Reina, och är beredda att betala £12 miljoner för hans tjänster (The Mirror).

Martin O’Neill har blivit erbjuden ett mycket lukrativt tvåårskontrakt med den saudiarabiska klubben Al Hilal (The Mirror).

Mirko Vucinic, Stefano Okaka och Adriano vill lämna Roma i januari (Gazzetta dello Sport).

7 kommentarer
 1. £12 miljoner för Reina ?! haha jösses , vilken planet är Ferguson & Co ifrån egentligen?

 2. Skulle må dåligt om titts hugger en supertalang som Lukaku framför oss! Där måste vi vara med!

 3. £12M för Pepe är det värsta jag hört! Han är PL:s bästa målvakt enligt mig och en grymt viktig spelare för Pool.

 4. Folk pratar sig varma om Ibrahim Afellay hela tiden. Visst har han varit bra i holländska ligan och även i landslaget (speciellt matchen mot sverige). Men är han rätt man för Pool? Jag är tveksam.
  Vi behöver ha in spelare som kan höja kvalitéen genom att de alltid presterar på en hög nivå. Afellay håller endast en hög kvalité med bra spelare runt sig. Jag är säker på att han skulle knappt synas en match om han spelade på samma mittfält som Lucas och Poulsen. Han behöver spelare runt sig som har ett högt tempo i sig och som spelar en snabbt kortpassningspel.

  När det gäller Romalu Lukaku kan jag inte uttala mig så mycket. Jag har aldrig sett honom spela, förutom små klipp på youtube. Självklart är han en grym talang, kanske den största talangen just nu. Men jag är rädd att han skulle gå från supertalang till ingenting i Liverpool. Klubben är ju inte känd för att förädla talanger precis. Ett bra exempel på det är Babel. Han var superhet i Ajax, alla storklubbar ville ha honom och Pool vann dragkampen. Kolla på honom nu; han platsar inte i startelvan i pool och har uttalat sig flera gånger om att han vill bort från klubben.

  När det gäller Reina förstår jag att United vill ha honom. Han är förmodligen ligans bästa målvakt och en av Liverpools viktigaste spelare, om inte den viktigaste!
  12 miljoner pund är verkligen för lite, han borde värderas till runt 40 miljoner pund enligt mig. Men samtidigt går det ju rykten om att han vill lämna klubben efter den dåliga starten och all turbulens, så då kanske det är bättre att släppa honom och få lite betalt än att vi får en målvakt som längtar bort och som sen går som bosman. Det är en svår ekvation att lösa men jag hoppas han stannar!

  Det jag skulle vilja se när transferfönstret öppnar är att Liverpool är aktiva på marknaden och ligger på före alla andra lag när det gäller spelare de vill ha. Allt för många gånger är liverpool för sega eller för fega och förlorar tilltänkta spelare till andra klubbar. Klubben skulle må bra av att få in en anfallare till, speciellt nu då Torres har haft det kämpigt och Ngog är ingen stor målskytt.
  Dessutom måste läckan på mittfältet täppas till, in med en stenhård defensiv innermittfältare! Varför inte testa till exempel Senna som knappt får spela nåt? Eller varför inte Anatoliy Tymoshchuk som är fast på bänken i Bayern. Dessa två herrar är hundra gånger bättre än både Lucas och Poulsen och borde inte vara så jätte dyra.
  Får klubben in en sån spelare så kommer försvarsspelet ordna upp sig och laget får mer trygghet bakåt vilket kommer resultera i mål framåt!

 5. Håller med dig Kingpin att Affelay inte är rätt man för LFC. Satsa hellre på Ashley Young. En bra ENGELSK spelare som är den spelartyp som Liverpool behöver + att han är van med Premier League spel redan, Affelay kommer att vara för vek för PL.

  Romelu Lukako måste vi bara ha! Tro mig han är något utöver det vanliga. Och föresten Babel har inte gjort något utalande om att lämna? Bara att han vill stanna och inte ska någonstans.

  Angående anfalls snacket så säger rykten att representanter från Liverpool är nere i Spanien för att prata med Llorente, det är samma källa som uppgav att Meireles var på gång in. Skulle vara fantastiskt.

  Dom defensiva mittfältarna som du nämner tycker jag inte lockar mycket, Tymoschuk det jag har sätt av honom är han riktigt dålig, dålig med bollen och inte vårdad i sitt spel för fem öre. Ser hellre att vi försöker locka Lass Diarra till klubben han har sagt flera gånger att han vill lämna Madrid för att få regelbundet med speltid.

 6. Vad fan äre med SAF egentligen? reina är inte en ung spelare han kan tämja och forma som han vill, han är en erfaren målvakt av världsklass!

Kommentarer är stängda.