Liverpool visar intresse för Theo Walcott, som har 15 månader kvar på sitt kontrakt med Arsenal (The Mirror).

Liverpools intresse för Walcott beror inte helt på om Raheem Sterling förlänger kontraktet med klubben, eftersom Mario Balotellis framtid är oviss. Liverpool skulle troligtvis behöva knipa en CL-plats för att kunna attrahera Walcott (The Telegraph).

Sterlings kontrakt med LFC går ut 2017. Manchester City och Chelsea är angelägna om hans signatur, medan Bayern München och Real Madrid följer händelseutvecklingen (The Telegraph).

* * *

Många spelare kan lämna Manchester City i sommar. Edin Dzeko, Yaya Touré, Samir Nasri, Aleksandar Kolarov och Stevan Jovetic kan mycket väl hamna någon annanstans. James Milners kontrakt går ut och parterna är inte överens om en fortsättning, två andra spelare vars kontrakt går ut är Micah Richards och John Guidetti. Sxott Sinclair kan göra sitt lån i Aston Villa till en permanent övergång, medan Valencia måste köpa loss Alvaro Negredo som en del av avtalet som tog dit anfallarne på lån (The Times).

Manchester City vill signa Paul Pogba, men Juventus vill ha £60 miljoner för honom (The Times).

* * *

6 kommentarer
 1. Värva Yaya, Milner och Guidetti! Vill ha svenskt i LFC

  • Jag skulle gärna se Jovetic hos oss. Gillar han skarpt. Jävligt synd att han skadar sig hela tiden bara.

 2. Yaya o Jovetic vore ju fantastiskt. Orka en dyr skadebenägen Walcott. Jobetic skadar sig också iof men är som spelartyp mycket mer der vi behöver.

  Skeppa den lilla snorungen Sterling för 40 miljoner… Tråkigt men det är inte direkt en oersättlig spelare så som Suarez.

  • Alltså, Yaya är ändå 32 i maj, han kommer inte lämna gratis och har sett allt mer mänsklig ut i år, vilket är en orsak till att City inte försvarar sitt ligaguld. Han har en position som inte är helt olik den Gerrard hade i sina bästa dagar och en kropp som är tung att bära. Ser inte riktigt att att en dyr spelare som peakat och inte naturligt kan klara sig på rutin/positionsspel utan att skolas om ska vara en bra värvning.

   Milner däremot har arbetskapaciteten och mångsidigheten som gör honom till en bra värvning. Jovetic tar jag gärna också på hans spetskompetenser, osäker på hur han är i presspelet dock?

 3. Det är så lätt att förälska sig i en spelare som sterling från start och jag hade tidigare i mitt liv hållt fast vid att vi till varje pris måste ha kvar honom. Det är dock inte fallet nu längre. Spelare som gör sig svåra i våran klubb oavsett namn skall ställas ultimatum och icke daltas med hur bra dem än må vara. Pojkvaskern är inte ens färdig i sin utveckling men kräver guld. Visst det är dagens fotboll men om nu det skulle te sig på det viset att han väljer att lämna för en annan klubb så kan vi skriva in honom till talangerna som floppat. Det är med garanti.

 4. Man ska nog inte klandra Sterling allt för mycket. Agenter är inte lätt att ha att göra med. Han har ju ett kontrakt med agenten också och hans jobb är att få så hög lön som möjligt. Sen att han inte är färdigutvecklad är en annan fråga men kvaliteer besitter han ju helt klart. Men tänk er ett anfall med Sturridge, Sterling, Walcott och Ibe. Hyfsad spred! Och sen Coutinho som serverar passningarna till dem. Mums!

Kommentarer är stängda.