Divock Origi fick slut på sin 6 månader långa målsvacka, Ilori vann mot Zlatans PSG och även ett nytt tillskott i denna veckans Utlåningskollen!

Snabbchecken

Tiago Ilori spelade hela matchen när hans Bordeaux lite överraskande slog PSG med 3-2 på hemmaplan. Portugisen gjorde en helt ok match men överglänstes av sin mittbackspartner Sané som både gjorde mål och dessutom höll ett bra öga på svenske Zlatan Ibrahimovic under matchen. Ilori var dessutom inblandad i ett av Bordeaux baklängesmål då han, i tron att målvakten skulle plocka upp passningen som var menad för Zlatan, gav Zlatan tid att peta till bollen och göra mål. I det övriga spelet var dock Ilori bra.

Divock Origis målsvacka är äntligen över. Efter att ha varit mållös i ligan i nästan 6 månader så hittade till slut belgaren rätt TRE gånger när Lille slog Rennes med 3-0. Ett av målen var en straff och de andra två var typiska måltjuvs-mål, men de räknas ju också såklart! Origi har fortsatt få förtroende av Lilles tränare René Girard och förhoppningsvis visar 19-åringen varför nu de sista månaderna av säsongen. Målen kan ni se ungefär 0.50 in i klippet nedanför.

Joao Teixeira spelade två matcher den senaste veckan för sitt Brighton. Mot Wolverhampton i lördags så fick portugisen starta och spelade 86 minuter av matchen. Teixeira gjorde en bra match och var en av Brightons farligaste spelare framåt i en match som slutade 1-1. När Brighton sedan mötte Millwall tre dagar senare fick dock 22-åringen se sig själv förpassad till bänken där han satt kvar tills den 75:e minuten. Matchen mot Millwall slutade 0-0 och Teixeira hann inte med speciellt mycket på tiden han spelade.

Sheyi Ojo spelade även han två matcher den senaste veckan. I båda matcherna fanns han med från start och blev utbytt efter 62 minuter i bägge. I den första matchen, då Wigan spelade borta mot Rotherham, så gjorde 17-åringen en ok insats. Inte lika bra som han varit i de tidigare matcherna dock. Wigan vann matchen med 1-2. I den andra matchen så var det samma visa för Ojo i princip, en ok insats men något imponerande i jämförelse med de tidigare matcherna han spelat. Man spelade i och för sig mot ligaledarna, Watford, och förlorade matchen med två mål mot noll. Överlag så kan man väl säga att Ojos vecka har varit ok.

Jerome Sinclair är ett nytt tillskott här i utlåningskollen. Likt Ojo så har Liverpool valt att låna ut den 18-åriga anfallaren till Wigan. Sinclair gjorde sin debut för Wigan mot Watford men spelade endast 8 minuter. Sinclair är dock en lovande spelare som har imponerat i ungdomslagen, en intressant talang att följa helt enkelt!

Luis Alberto hoppade in från bänken och fick spela 30 minuter när hans Malaga slog Cordoba hemma i ligan med 2-0. Spanjoren har spelat få minuter och måste verkligen imponera de få gånger han får tillfälle för det för att man ska kunna se någon framtid i Liverpool för honom. Hans inhopp var helt ok, dock inget mer än det vilket inte räcker i dagsläget.

Andre Wisdom fick ingen speltid den senaste veckan.

Sebastian Coates fick ingen speltid den senaste veckan.