Liverpool riktar blickarna mot Wolves stjärna – men hittills har bara opålitliga källor rapporterat om intresset.

Numera talar ingenting för att Timo Werner kommer att dyka upp i Liverpools. De flesta källor uppger att LFC drog sig ur av ekonomiska skäl, men det finns även andra rapporter som framför andra typer av uppgifter. Den ena är att Jürgen Klopp inte lyckades övertala Werner om att välja Liverpools bänk framför Chelseas startelva, den andra är att Liverpool i slutändan inte var beredda att spendera stora pengar på någon som inte skulle vara en startspelare.

Idag uppger Mirror att Liverpool har hört sig för om en eventuell övergång för Adama Traoré. För två år sedan köpte Wolves spanjoren med monsterfysiken från Middlesbrough för £18m och den här säsongen har han gjort succé i Premier League. Enligt Mirror vore Traoré frestad att ansluta till Liverpool.

Wolves har dock inga planer på att rea ut varken Traoré eller Raul Jimenez, som också är intressant för storklubbar. Klubben hoppas få in sammanlagt £100m på dessa förstäljningar – om man säljer. De hoppas fortfarande nå nästa säsongs Champions League, vilket skulle kunna göra att de lyckas behålla stjärnduon.

Ni med gott minns kanske kommer ihåg att detta är långt ifrån första gången som Traoré ryktas vara intressant för Liverpool. Redan i augusti 2015 gick heta rykten om att den dåvarande Barcelona-talangen var på väg till Merseyside för att läkarundersökas, men den gången förnekade klubben intresset och spelaren hamnade istället i Aston Villa.

Hittills har inga pålitliga källor rapporterat om att Liverpool skulle vara intresserade av Traoré i detta transferfönster. Klopp har visserligen berömt honom öppet i medier, men det gör han med ganska många spelare, samtidigt som Wolves säkerligen har satt en saftig prislapp på sin kraftfulla yttermittfältare.