Uppdatering:

Enligt The Liverpool Echo är Liverpool INTE intresserade av Adama Traoré. Däremot skriver tidningen att Traoré troligtvis kommer att flytta till England under kommande dagarna, men då till antingen Stoke eller Aston Villa. Celta Vigo och Villarreal är också intresserade, men spelaren vill till England. Barcelona kommer endast att sälja om de får ”buyback option”.

* * *

Enligt spanska Sport har Adama Traoré flugit till England för att läkarundersökas av Liverpool Det är oklart exakt hur övergången kommer att se ut. Kanske betalar Liverpool hans utköpsklausul, kanske har Barcelona rätt att köpa tillbaka honom för en fastställd summa eller kanske rör det sig endast om ett lån, uppger Sport.

Sport tillägger att varken Liverpool eller Barcelona har kommenterat förhandlingarna.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/628249468698279936
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/628250902391074817
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/628270746477948928

Samtidigt skriver The Mirror att en källa inom Liverpool har förnekat rapporterna som gör gällande att Traoré har flugit till England för att läkarundersökas av LFC. Mirror menar att LFC bevakar Traorés situation, men att en övergång inte ligger nära till hands.

Fortsättning följer säkerligen…

14 kommentarer
 1. Skulle vara intressant om ni framställde en genomgång av vår nya trupp, med trovärdiga förväntningar kring varje spelare, för att sedan jämföra det med hur det gick i verkligheten i Maj (Så skulle alla besökare här få¨göra detsamma till viss grad). Skulle även kunna slänga in vem som vi tror kommer att göra årets Lovren, eller årets Ibe m.m.

  • Jag gissar att Lovren kommer göra årets Lovren ?

  • Kul idé. Börja du så slänger jag också upp något!

  • 😀 Mycket möjligt Forever 7

   Härligt Kingpin. Dock vore det nog behjälpligt om Totaal-snubbarna tog tag i det då det lär försvinna snabbt i mängden om vi gör våra inlägg i en ranson Adama Traore-tråd.

  • Lilebroer: Det gör vi alltid, men först när transferfönstret har stängt. Det kan ju fortfarande hända grejer.

 2. http://youtu.be/5-9mT_bq97w

  Han verkar ju intressant av det man ser i denna video, ogillar återköpsklausuler bara om det finns en sådan. Dock så är det fortfarande defensiven som oroar mig mest. Tror dock inte att vi behöver nya spelare där utom kanske som Arsenal när Wenger inte alls fick ihop det bakåt så tog de in Bould som defensiv tränare och nu har de fått ordning på det riktigt ordentligt. Hoppas att O’Driscoll lyckas med något liknande hos oss för då är topp 4 möjligt.

 3. Läste någonstans att bådeLiverpool och Everton är intresserade av honom så det kan lika gärna vara på fel sida av Mersey som han åker till

  • De har ju redan Deulofeu på återköps kontrakt så varför inte.

 4. En snabb koll på Wikipedia säger att hans målsnitt i Barca B (0,12 mål/match) är mindre än hälften vad det var för Luis Alberto (0,28) i deras B-lag, i liknande position som offensiv mittfältare skall sägas. Detta i ett Barca B som är sämre än på länge. Han har gjort ett fåtal korta inhopp i a-laget under hösten 2013 och för detta vill katalanerna ha €15m, plus en inte allt för hög återköpsklausul får man förmoda? Inga kaffepengar direkt för en tonåring med den ringa meritlistan. Är han så bra/har den enorma potentialen som prislappen signalerar eller har vi blivit blåsta igen likt fallet Luis Alberto? Ett annat ”whiz kid” från Barcas akademi, Dani Pacheco, var ju heller ingen hit i LFC direkt.

  • Traoré är en ytter medans Alberto spelade centralt så det är inte så konstigt att Alberto hade fler mål. Sen spelade Alberto i ett bättre Barca B än Traore gör men har trotts det gjort 3mål och 14assist samt gjort 1mål på 2 Copa del Ray matcher med A-laget den gångna säsongen

   Sen ska det tilläggas att Traoré är både skit snabb och fysiskt stark något Alberto inte är.

 5. Är det bara jag som är orolig inför premiären?
  Jag tycker att lagets försäsongsturné är under all kritik.
  Inte prestationerna i sig kanske men upplägget?
  Många av våra andra toppkonkurrenter har mött betydligt tuffare motstånd än oss.
  Samtidigt förstår jag inte upplägget med att skicka halva truppen till Finland och halva till Swindon. Helt oförståeligt. När man tittade på Arsenal och Chelsea så tycker jag att de såg ut att ha kommit betydligt längre.
  Är vi tillräckligt ihop spelade?

  • Snart upp till bevis om BR upplägg håller.. Har känslan av att tåget kommer gå tidigt igår om vi inte får med oss poängen i början. Avhängda i dec i år igen och vi har nog en ny tränare!

Kommentarer är stängda.