Senegalesen kan bli nästa nedflyttade spelare att skriva på för LFC.

Liverpool har skapat en tradition åt att värva spelare som nyss varit med och åkt ur Premier League. Nu har Bournemouth, Watford och Norwich nyligen blivit degraderade – och det finns många duktiga spelare tillgängliga.

Enligt Watford Observer är Liverpool en av åtminstone 3 PL-klubbar som har kontaktat Ismaila Sarrs representanter. De andra två namngivna klubbarna är Crystal Palace och Wolves.

Palace och Wolves planerar endast att konkretisera sitt intresse om de säljer Wilfried Zaha och Adama Traoré – då betraktar de Sarr som en potentiell ersättare.

Watford Observer påpekar att även klubbar i Spanien och Tyskland är intresserade av 22-årige Sarr.

2 kommentarer
  1. Där ser man, Sarr ändå. Perfekt komplement till trion där framme och samtidigt håller dem på tårna och fräscha så det kan börja roteras utan att helt tappa slagkraft. Men gissar på ett nej ändå då han kostar en del men passar åtminstone LFC profilen för värvningar.

  2. Tror knappast på den här värvningen. Han har varit alldeles för ojämn. Finns många bättre på marknaden som skulle passa bättre. Mitt tips är att satsa allt på Grealish. Han kan spela både som innermitt och på kanterna. Skulle vara den perfekta spelaren för vårt underbara lag!

Kommentarer är stängda.