Norwichs succéspelare är på PL-mästarnas radar.

På senare år har Liverpool byggt upp en tradition av att värva degraderade spelare. Tidigare idag skrev vi om de rykten som gör gällande att Liverpool är intresserade av Ismaila Sarr – och lustigt nog handlar nästa rykte också om en nyligen degraderad spelare.

Det är pålitlige Melissa Reddy, numera på Independent, som skriver att Liverpool är beredda att betala omkring £10m för Norwichs vänsterback Jamal Lewis. Reddy påpekar att LFC inte är den enda klubben som är ute efter Lewis, men hävdar att man är den klubb som kommit längst i förhandlingarna för tillfället.

Att den 22-årige Lewis representeras av PLG, som också har Andy Robertson och Trent Alexander-Arnold som klienter, uppges vara en fördel för Liverpool.

Enligt Reddy har LFC en lista med fyra vänsterbackar som är de hetaste spåren till att värvas in som backup till Robertson. Utöver Lewis finns Kostas Tsimikas och två icke-namngivna spelare på listan. Grekisk media började skriva om Liverpools intresse för Tsimikas redan i mitten av april – och då var vi snabba med att uppmärksamma detta i ett inlägg på Totaal Liverpool.

5 kommentarer
 1. Liverpool ska enligt uppgifter ha budat på Real Betis försvarare Aissa Mandi. Är det trovärdiga uppgifter enligt er?

  • Nej det är det inte. Hittills har inga bra källor rapporterat det.

 2. Förresten väldigt synd att inte Brentford fick åka upp till Premier League nästa säsong, hade vi haft Pontus Jansson med!

  Men dom gjorde en stark säsong och sprutade in mål.

 3. Verkar som andra lag tar oss för City, enligt uppgifter så lyssnar inte Norwich på bud under £20 mille på Jamal. Kan vi verkligen inte värdera spelare (lex Werner) eller försöker alla mjölka topplagen nu när man ser City och Chelsea betala multum för sina spelare?

  Verkar som sagt bli en lurig sommar för oss, tror vi inte kommer göra mycket business. Var ju helt rätt förra sommaren, rätt igen?

  • Jag tror att Liverpool kommer köpa spelare, inte minst eftersom Lovren lämnat och spelschemat blir tuffare än någonsin, men det lär inte bli några stora supervärvningar. Återstår att se vad Norwich kommer att acceptera i slutändan, om Lewis verkligen vill till LFC så tror jag att man kommer att lösa det.

Kommentarer är stängda.