Två källor uppger att Liverpool är intresserade av den målfarliga yttermittfältaren.

Milot Rashica har gjort succé i Werder Bremen den här säsongen, trots att laget har varit svaga. I skrivande stund har 23-åringen gjort 7 mål på 18 Bundesligamatcher från lite olika positioner; han har främst spelat vänstermittfältare men också som offensiv mittfältare och central anfallare.

Rashica, som är landslagsman för Kosovo, har en utköpsklausul på €38m, vilket motsvarar nästan £32m. Det är mycket pengar, men likväl ett överkomligt pris för en klubb som Liverpool.

Ett par källor hävdar nämligen att Liverpool är intresserade av Rashica. Dels skriver Bild om intresset, men mer anmärkningsvärt är att lokaltidningen Weser Kurier går desto längre genom att uppge att Liverpool är den intressent som för mest konkreta samtal med Rashicas representanter.

Det saknas dock inte andra intressenter. Weser Kurier rapporterar Southampton är intresserade och att en flytt dit skulle kunna vara ett lämpligt mellansteg inför en framtida flytt till exempelvis Liverpool, men också betydligt större klubbar än Saints lurar i vassen. Bland annat rapporterar Ruhr Nachrichten att Borussia Dortmund betraktar Rashica som en potentiall ersättare till Jadon Sancho, som ser ut att säljas för en enorm summa i sommar.