Liverpool har lagt ett första bud på Lyons lagkapten.

Det är Le Parisien som rapporterar att Liverpool har budat €60 miljoner för Nabil Fekir!

Budet uppges ha nobbats av Lyon, men det är inte långt ifrån att tillgodose deras krav för att släppa Fekir. Förhandlingarna kommer därmed att fortsätta.

Le Parisien hävdar att Fekir vill flytta innan VM och menar att det finns en stark möjlighet att det kan bli så, eftersom Liverpools intresse för honom är så starkt. Det nämns ingenting om eventuellt intresse från annat håll.

6 kommentarer
 1. Känns som detta kommer bli en lång följetong under hela sommaren. Blir knappast lättare av att det är ett VM i sommar.
  Vad finns det för alternativ till Fekir?
  Det verkar som det är en 10a Klopp letar efter och vi har väl inte riktigt den typen av spelare idag. Kanske Lallana eller Woodburn?
  Är Pulisic tänkt som en 10a eller ytter?
  Skulle vara kul med en lista av alternativ och deras fördelar / nackdelar.

 2. Skrivs att J.Boateng är av intresse för våran Klopp som kollega till VVD i mittlåset, BM skall tydligen ”rensa”, det vore kul och ett grymt tillskott i laget 👍🏻

  • Läste det också.
   Känns som ett perfekt köp om ryktet stämmer!

  • Läs Boatengs skadehistorik, den är inte så rolig.

  • Tror också att skadorna sätter stopp för den värvningen. Bra spelare annars.

 3. Det jag gillar med Fekir är att han ser råstark ut. Han har lite längd, snabbhet, teknik, magisk vänsterdoja och styrka. En ovanlig kombination! Tror att han kommer fungera perfekt som den offensiva spetsen på vårt mittfält. Sjukt taggad på han!

Kommentarer är stängda.