Liverpool uppges ha lagt ett bud på lillebror Hazard.

Thorgan Hazard är Edens bror och tillika en väldigt bra spelare i Borussia Mönchengladbach. 26-åringen har gjort succé de senaste åren och uppges vara ett hett namn för en rad storklubbar.

Enligt Kicker har Hazard bestämt sig för att flytta i sommar. Han vill till Borussia Dortmund, som i sin tur vill köpa honom. Mönchengladbach ska vara villiga säljare, eftersom spelaren bara kommer att ha ett år kvar på kontraktet i sommar.

Det finns dock ett hinder för att en övergång ska bli av. Hindret stavas Liverpool.

Enligt DH och flera andra belgiska källor gör Liverpool ett seriöst försök att värva Hazard. LFC ska vara beredda att betala mer än Dortmund, vilket har skapat en oenighet mellan spelaren och klubben, eftersom de hellre vill sälja till LFC medan han hellre vill till Dortmund.

Hazard uppges vara smickrad av Liverpools intresse, men vill hellre till Dortmund, inte minst eftersom möjligheterna till speltid är större där. Dortmund betraktar honom som en potentiell ersättare till Christian Pulicic, som ju är klar för Chelsea.

* * *

Neil Jones på GOAL ger oss också en uppdatering kring eventuella försäljningar.

Jones skriver att Liverpool vill ha £15 miljoner för Nathaniel Clyne. Utöver Bournemouth ska West Ham vara intresserade av hans signatur. Clyne, som är från London, skulle kunna lockas av att återvända till staden där han är född och uppvuxen.

2 kommentarer
  1. Är det klokt att värva en spelare som trots allt har ett större intresse för en annan klubb och därmed sätta nuvarande arbetsgivare och spelare emot varandra med ett högre bud?

    Bollen ligger väl i slutet ändå hos spelaren som kan välja sin destination?

    Tänker mest på om spelaren har sitt hjärta och sikte inställt på annan klubb men ändå kommer till oss och det skapar en viss oro/osämja?

    • Toyen, Jag tror inte att Liverpool hade konkretiserat sitt intresse för Hazard om hans representanter verkligen har sagt att det bara är Dortmund som gäller. Kan ju också vara så att Liverpools påstådda bud är ett sätt för Mönchengladbach att försöka få Dortmund att betala mer. Vi får se när fler medier (inte bara tyska och belgiska) börjar rapportera på allvar.

Kommentarer är stängda.